Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

Brian O’Conner, personajul jucat de regretatul Paul Walker (decedat în 2013, într-un accident de mașină) în seria Fast and Furious, ar putea fi reveni în franciză. Vestea că acest personaj iubit de public ar putea reveni pe ecrane, cu ajutorul programelor de grafică computerizată, i-a bucurat pe fanii seriei.

Cu atât mai mult, cu cât pelicula „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw” se menține fruntea box office-ului nord-american.

În cel de-al șaptelea film din seria The Fast and the Furious, creatorii i-au adus un omagiu lui Paul Walker și și-au luat adio de la el. Au reușit să facă scena de adio cu ajutorul tehnologiei și a celor doi frați ai actorului, Cody și Caleb. Spre surprinderea publicului, în film, Brian O’Conner nu a murit, în schimb i-a spus la revedere dui Dominic (Vin Diesel), după care fiecare a luat-o pe drumul lui.

Datorită acestei scene, au apărut o mulțime de zvonuri potrivit cărora personajul se va întoarce cândva în franciză. Într-o conversație cu Metro, Cody Walker a comentat zvonurile: „Știți, există o mulțime de zvonuri. Se spune că în următorul film, acțiunea va fi plasată în spațiu. Personal, cred că orice este posibil, deci să vedem ce ne așteaptă. Niciodată să nu spunem niciodată”.

Între timp, filmările celui de-al noulea film „Fast and the Furious” au început deja. Vestea a fost anunțată pe Twitter de actrița Natalie Emmanuel.

Din distribuție fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Charlize Theron, Helen Mirren John Cena, Lucas Black și alții.

Cel mai recent film din seria „Furios şi iute“ a fost lansat pe marile ecrane pe 17 aprilie 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mare schimbare și-a făcut Andreea Antonescu!

Tabu Tabu

Povestea primei femei magician-balerină din România: „Am descoperit magia în Coreea de Sud”

Oana

Creatorii Game of Thrones susțin că au mers prea departe cu violența

Andreea Damian

N-ai să crezi ce colecție impresionantă are Ilinca Vandici

Tabu Tabu

Top 5 afecțiuni medicale care îi afectează pe milenari

Andreea Damian

Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară

Andreea Damian

1 comentariu

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza "Furios şi iute" ar putea reveni - Stiri eZZ 14 August 2019 at 17:37

[…] Personajul interpretat de Paul Walker în franciza “Furios şi iute” ar putea reveni, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu