Home > Agenda > Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

Paul Walker

Brian O’Conner, personajul jucat de regretatul Paul Walker (decedat în 2013, într-un accident de mașină) în seria Fast and Furious, ar putea fi reveni în franciză. Vestea că acest personaj iubit de public ar putea reveni pe ecrane, cu ajutorul programelor de grafică computerizată, i-a bucurat pe fanii seriei.

Cu atât mai mult, cu cât pelicula „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw” se menține fruntea box office-ului nord-american.

În cel de-al șaptelea film din seria The Fast and the Furious, creatorii i-au adus un omagiu lui Paul Walker și și-au luat adio de la el. Au reușit să facă scena de adio cu ajutorul tehnologiei și a celor doi frați ai actorului, Cody și Caleb. Spre surprinderea publicului, în film, Brian O’Conner nu a murit, în schimb i-a spus la revedere dui Dominic (Vin Diesel), după care fiecare a luat-o pe drumul lui.

Datorită acestei scene, au apărut o mulțime de zvonuri potrivit cărora personajul se va întoarce cândva în franciză. Într-o conversație cu Metro, Cody Walker a comentat zvonurile: „Știți, există o mulțime de zvonuri. Se spune că în următorul film, acțiunea va fi plasată în spațiu. Personal, cred că orice este posibil, deci să vedem ce ne așteaptă. Niciodată să nu spunem niciodată”.

Între timp, filmările celui de-al noulea film „Fast and the Furious” au început deja. Vestea a fost anunțată pe Twitter de actrița Natalie Emmanuel.

Din distribuție fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Charlize Theron, Helen Mirren John Cena, Lucas Black și alții.

Cel mai recent film din seria „Furios şi iute“ a fost lansat pe marile ecrane pe 17 aprilie 2017.

Articole asemanatoare
paul walker
„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții
paul walker
Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului
Paul Walker
Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker
idris elba
Idris Elba va juca personajul negativ în spin-off-ul Fast and Furious

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

by Andreea Damian   1 min
1