Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson au exclus ca personajul James Bond să fie femeie după plecarea lui Daniel Craig.

„James Bond poate fi de orice culoare, dar va rămâne bărbat”, a declarat producătorul Barbara Broccoli pentru Variety. „Nu mă interesează să preiau un personaj masculin şi să-l transform într-un rol jucat de o femeie”, a subliniat ea. Ea a fost însă de acord că trebuie create mai multe roluri pentru femei, care să interpreteze personaje puternice.

No Time To Die, care va fi lansat în aprilie va fi ultimul în care Daniel Craig va interpreta rolul celebrului agent 007. Deocamdată nu se știe cu cine va fi înlocuit. Vom vedea însă un agent secret de sex feminine, interpretat de actrița Lashana Lynch, după ce James Bond va părăsi agenția. Personajul lui Lynch a fost văzut pentru prima dată în trailerul filmului, lansând astfel zvonurile potrivit cărora James Bond ar putea fi femeie în următorul film.

Despre despărţirea lui Craig de îndrăgitul personaj, Barbara Broccoli a asigurat că este o chestiune dificilă. „Mă aflu într-o negare totală”, a recunoscut ea. „Accept ceea ce a spus Daniel, dar sunt în faza de negaţie. Este traumatizant pentru mine”, a precizat Barbara  Broccoli. Ea a confirmat totodată că Billie Eilish va interpreta noul cântec de pe coloana sonoră a viitorului film James Bond.

Producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson au reflectat modul în care „era Craig” a modificat direcția francizei. De exemplu, Die Another Day (2002), cu Pierce Brosnan în rolul lui James Bond a fost un succes în boxoffice-ul mondial, dar a fost criticat pentru că a fost prea irealist. „Am devenit prea fantastici”, spune Wilson, referindu-se la film. „A trebuit să revenim pe Pământ”. În schimb, epoca lui Craig seamănă mai mult cu personajul original pe care l-a scris Ian Fleming.

ARTICOLE SIMILARE

Margherita a filmat videoclip de 15.000 de euro

Tabu Tabu

Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a făcut cântărețul în Constanța

Andreea Damian

Incredibila poveste a băiatului care a inventat alfabetul Braille

Andreea Damian

Paris Jackson a încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl ei

Andreea Damian

Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

Tabu Tabu

O bătrânică a devenit eroină la Raliul Aradului

Scrie un comentariu