Home > Lifestyle > Stiri > Personalitati Gay – Gianni Versace

Personalitati Gay – Gianni Versace

Gianni Versace este poate una dintre cele mai cunoscute personalități gay din istorie. A fondat Gianni Versace S.p.A. – celebra casă de modă care avea să-i aduca succesul mondial. De mic copil a avut contacte cu lumea modei. Lucra alături de mama lui în atelierul acesteia, punctul principal de pornire în cariera pe care avea să o urmeze.

Prima colecție de damă ce a purtat numele Versace, a fost prezentată în 28 martie 1978, apoi în același an și prima colecție pentru bărbați. Versace adora arta greacă, arta abstractă modernă, drept pentru care multe din creațiile lui sunt influențate de acestea.

Anii de viață ai lui Versace au fost plini de glorie, a fost mereu legat de lumea muzicii și chiar Madonna a participat la trei campanii publicitare lansate de el. În viața lui personală a existat o singură legătura memorabilă, Antonio D’amico cu care a conviețuit vreme de 11 ani.

A fost asasinat în anul 1997, de către Andrew Cunanan, care în ultimile 3 luni de viață a ucis doi dintre amanții lui și pe Gianni Versace din motive neclare. Corpul lui a fost incinerat și trimis în Italia, țara lui de origine. De-a lungul vieții, a primit numeroase premii, printre care și un Oscar, mai exact pe 11.02.1993, American Fashion Oscar.

Versace a fost Costume designer la numeroase filme importante, care la rândul lor au intrat în istorie – Judge Dredd (in anul 1995) Shakespeare Shorts (1996, serial Tv) Showgirls (in anul 1995) Miami Vice (1989, serial TV)

Articole asemanatoare
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna
Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”
Madonna
Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein
madonna
Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Comenteaza acest articol

Personalitati Gay – Gianni Versace

by realitatea   1 min
0