Tabu
Image default
lifestyle

Personalități Gay – Alexandru cel Mare

La o vârstă fragedă moștenește tronul Greciei și al Macedoniei , mai exact la doar 20 de ani. Cu o armată mică și cu o trezorerie a tronului nu foarte mare, Alexandru reusește să cucerească o parte din lumea de la vremea respectivă și implicit o avere impresionantă…poate una dintre cele mai mari din istorie.

De mic copil a fost foarte inteligent. A avut învățători de renume precum Aristotel, Leonidas, iar tacticile de luptă le-a dobândit de la tatăl său. În scurt timp, Alexandru reușește să devină unul dintre cei mai iubiți conducători. Cu o strategie de luptă genială, el cucerește Imperiului Persan ( Egiptul, Mesopotamia, Orientul Mijlociu, Asia Mică, etc.).

Un aspect demn de menționat este acela că a dorit întodeauna încorporarea străinilor în armata lui și chiar încuraja căsătoriile între soldații săi și femeile din locurile cucerite.

Alexandru cel Mare a avut foarte mulți parteneri sexuali masculini, printre care și eunucul Bagaos.

Îi placeau femeile, dar și bărbații. Acorda foarte mult timp relației de prietenie cu Bagaos. Homosexualitatea în Grecia era foarte răspândită, în general în rândul bărbaților tineri, al sclavilor… Exista o condamnare morală între relațiile homosexuale între bărbați cu vârste apropiate și clase sociale apropiate.

Alexandru a murit la vârsta de 32 de ani în Babilon. De-a lungul timpului, nu a pierdut nici o bătălie purtată. A murit iubit și adorat de către semenii săi. „Un călăreț tâșnește în arena lumii, un călăreț ce pare mânat de un vis prea mare pentru el. Este împins înainte de o forța nestavilită, o forța ce-l stapanește și, în cele din urma, îl doboară.” – spune despre el Jacques Benoist-Mechin, într-o carte excepțională unde zugrăvește imaginea celui care a fost Alexandru cel Mare și importanța lui în istorie.

ARTICOLE SIMILARE

Goale si insarcinate! JESSICA SIMPSON vs. Demi Moore

realitatea

Expo foto Michel Comte la Paris

realitatea

Yves Saint Laurent, expo de neratat la Paris

realitatea

ALEX VELEA e un canibal: uite ce a patit ANTONIA! Foto!

Ghici cine…

realitatea

Johnnie Walker aniversează 100 de ani cu o sticlă specială

realitatea

1 comentariu

Marilena 25 December 2011 at 16:44

Nu exista dovezi certe ca Alexxandru cel Mare a fost homosexxual. Cele 5 surse primare, care ne dau informatii clare despre Alexandru cel Mare, nu spun acest lucru despre ei, ma refer la:PLUTARH, ARRIANUS, QUINTUS RUFFUS, DIODORUS, JUSTINUS, se vorbeste de Hefaistion ca fiind prietenul lui Alexandru, “PHILAEALEXANDROS”,nici o clipa de eromenos, sau iubitul lui Alexandru, singurul care pomeneste c-ar fi existat ceva mai mult cu eunucul Bagoas, este Ruffus, dar inconsistent si apoi un eunuc nu este barbat, ci mai mult femeie. Dovezi Clare CA-N CAZUL TATALUI SAU FILIP AL II-LEA NU EXISTA, de aceea numai homofili, militanti extremisti homosexuali si istorici de proasta factura pot sustine acest lucru. Ca a aparut la 10 secole mai tarziu proze vulgare care doreau sa afirme acest lucru, nu pot fi luate-n serios. Tot ce stim de la PLUTARH este c-a blamat si chiar a pedepsit pe cei care faceau negot cu tineri pt placeri, ca s-a aratat furios cand i s-a propus un tanar frumos pt asa ceva. In rest de cealalta parte, cum a scris Plutarh despre Demetrios Asediatorul ca-i placeau baietii si chiar ii lua pe uni cu forta, ar fi scris si despre Alexandru, daca i-ar fi placut barbati si inca cum, doar ca-i placea vinul si era uneori nespus de violent n-a omis sa spuna.

Răspunde

Scrie un comentariu