Home > Lifestyle > Stiri > Personalități gay – Cynthia Nixon

Personalități gay – Cynthia Nixon

A văzut lumina zilei în anul 1966, în New York. Cynthia Nixon este una dintre cele mai în vogă actrițe a ultimilor ani. O cunoaștem din serialul " Totul despre sex" , acolo unde interpreta rolul – Miranda. Åži-a început cariera la vârsta de 12 ani și de atunci se pare că succesul este de partea ei.

A avut o strânsă colaborare cu teatrul, ba chiar apariții în celebrul spectacol Broadway, în anul 1980. Cynthia Nixon a avut numeroase apariții cinematografice, printre care : Addams Family Values (1993), Children Remember the Holocaust (1995), Mark Twain (2001), The Paper Mache Chase (2003), Tanner on Tanner (2004), Timescapes (2005), An Englishman in New York (2008), Lymelife (2008).

În anul 2008 a recunoscut public că suferă de cancer la sân. A fost diagnosticata cu această boală în anul 1996, în urma unui control de rutină. Cynthia devine astfel activist important în campaniile împotriva cancerului la sân.

Cynthia Nixon are doi copii din căsatoriile anterioare, iar în luna mai 2009 și-a anunțat oficial logodna cu Christine Marinoni, confirmând suspiciunile care o catalogau drept bisexuală. Recent a participat Equality Award at Equality Maryland’s, eveniment anual care are în prim plan egalitatea și drepturile LGBT.

Articole asemanatoare
ramona filip
Cine este Ramona Filip, designerul român stabilit în Cipru?
Cynthia Nixon
Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York
Sex and the shoes
ANNA SOPHIA ROBB va fi noua Carrie Bradshaw! Varianta de 18 ani a lui Sarah Jessica Parker din “Sex and the City”

Comenteaza acest articol

Personalități gay – Cynthia Nixon

by realitatea   1 min
0