Tabu
Image default
lifestyle

Personalități gay : Gianna Nannini

Gianna Nannini este și va rămâne mereu o voce de aur a Italiei.

A văzut lumina zilei într-o zi frumoasă de iunie, în anul 1956. Este sora mai mare a ex-pilotului de formula 1, Alessandro Nannini. Gianna a frecventat liceul și a studiat pianul la Conservatorul di Lucca, dar s-a transferat la Milano unde spera să facă o carieră în muzică.

Acolo a avut norocul să cânte în câteva localuri, acum celebre, l’Osteria dell’Operetta, le Scimmie, il Rosso… și incepe astfel sa devină cunoscută. În 1988, câteva melodii cântate de Nannini cunosc oarecum succesul. Începe drumul spre casele de producție, după ce refuză un contract cu cei de la Ariston care-i propuneau o "transformare" într-o cântăreață mai comercială.

Albumul "Gianna Nannini" este primul material discografic complet care aduce odata cu el accensiunea artistei. De-a lungul anilor a adunat foarte multe materiale foarte apreciate de fani. 23 de albume, dintre care 2 albume live, 19 de studio si 2 culegeri de piese. Primul succes notabil este piesa America, aparuta in anul 1979 pe albumul "California".

În anul 2006 albumul "Grazie" câștigă premiul cel mare la Festivalbar, catalogat cel mai bun album al anului. În 27 martie 2009 Gianna Nannini lansează pe piața muzicală GiannaDream, un album surprinzător, dar care nu depășește succesul "Grazie". În 21 iunie 2009 cântă pe stadionul Meazza di Milano în fața a peste 60.000 de spectatori, alături de Laura Pausini, Elisa, Giorgia, într-un concert dedicat victimelor din Abruzzo.

Gianna și-a recunoscut orientarea sexuală cu câțiva ani în urma și anume că este bisexuală.

ARTICOLE SIMILARE

O recunosti? A ajuns cea mai tare prezentatoare tv din Romania!

Fiica cantaretei Nico are stofa de manechin!

BIANCA DRAGUSANU a surclasat-o pe MIHAELA RADULESCU

Love story 21: As vrea sa stiu!

realitatea

KINGS ON ICE! Ultimele bilete!

Debut: Smaranda Almășan, designer

realitatea

Scrie un comentariu