Home > Lifestyle > Stiri > Peste 100 de companii opereaza restructurari asistate de specialisti

Peste 100 de companii opereaza restructurari asistate de specialisti

Cuvantul "restructurare" si-a inceput deja o noua cariera: cele peste 400.000 de rezultate ale cautarii pe Google dupa cuvantul-cheie "restructurare" sunt un semn cert ca firmele romanesti chiar sunt preocupate de acest lucru. Mai bine de 100 de companii, romanesti sau straine, mari sau mici, din domenii ce variaza de la constructii si IT, la farma si industrie auto, opereaza in acest moment restructurari asistate de specialisti.

Cel putin asa arata datele unui sondaj realizat de MONEY EXPRESS in randul a peste 19 restructuratori profesionisti – case de avocatura de Top 10, importante companii de audit si consultanta. O cifra mare, spun consultantii, avand in vedere ca, inainte ca impactul crizei sa se faca simtit, companiile romanesti de dimensiuni medii si mici preferau sa rezolve in-house orice asemenea problema. Bancile si lipsa de lichiditate sunt principalele motive care au impins companiile catre realizarea restructurarilor, mai spun specialistii consultati de revista de business.

Importante sunt si rezultatele proceselor de restructurare anticipate de specialisti – reduceri de cheltuieli –, de la transport sau IT pana la protocol sau marketing, modificari de structuri de business sau chiar afaceri disparute de pe piata. Cititi mai multe detalii in ultimul numar al revistei MONEY EXPRESS. (Anca Doicin)

Articole asemanatoare
Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei
Google e acuzat public de hărţuire şi de discriminare sexuală
Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer
Cele mai populare cautari pe Google in 2014

Loading...

Comenteaza acest articol

Peste 100 de companii opereaza restructurari asistate de specialisti

by realitatea   1 min
0