Tabu
Image default
lifestyle

Peste 100 de companii opereaza restructurari asistate de specialisti

Cuvantul "restructurare" si-a inceput deja o noua cariera: cele peste 400.000 de rezultate ale cautarii pe Google dupa cuvantul-cheie "restructurare" sunt un semn cert ca firmele romanesti chiar sunt preocupate de acest lucru. Mai bine de 100 de companii, romanesti sau straine, mari sau mici, din domenii ce variaza de la constructii si IT, la farma si industrie auto, opereaza in acest moment restructurari asistate de specialisti.

Cel putin asa arata datele unui sondaj realizat de MONEY EXPRESS in randul a peste 19 restructuratori profesionisti – case de avocatura de Top 10, importante companii de audit si consultanta. O cifra mare, spun consultantii, avand in vedere ca, inainte ca impactul crizei sa se faca simtit, companiile romanesti de dimensiuni medii si mici preferau sa rezolve in-house orice asemenea problema. Bancile si lipsa de lichiditate sunt principalele motive care au impins companiile catre realizarea restructurarilor, mai spun specialistii consultati de revista de business.

Importante sunt si rezultatele proceselor de restructurare anticipate de specialisti – reduceri de cheltuieli –, de la transport sau IT pana la protocol sau marketing, modificari de structuri de business sau chiar afaceri disparute de pe piata. Cititi mai multe detalii in ultimul numar al revistei MONEY EXPRESS. (Anca Doicin)

ARTICOLE SIMILARE

O frumoasă poveste de dragoste cu Tom Ford

realitatea

50 Cent crede în extratereștri

realitatea

Focuri de armă la nunta lui Gisele Bundchen

realitatea

GABI FIREA explică DE CE a intrat în POLITICĂ

Sotul Mariei Marinescu, arestat la Paris!

Lady GaGa a rămas fără sutien – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu