Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Peter Philips – Drumul scurt de la Chanel la Dior

“Suntem incantati sa il uram bun venit lui Peter Philips la Parfums Christian Dior. Talentul sau, unica si moderna lui viziune in frumusete sunt recunoscute in intreaga lume. Sunt convins ca Peter va contribui la o si mai stralucitoare si spectaculoasa linie Dior Make-Up”, a declarat Claude Martinez, presedinte si CEO la Parfums Christian Dior intr-un comunicat de presa.

Peter Philips, fostul Director de creatie de la Chanel Make-Up, a devenit noul Director de imagine si creatie la Dior Make-Up. Daca anul trecut, in februarie aflam ca Peter Philips paraseste echipa Chanel Make-Up, unde a realizat foarte multe linii de produse spectaculoase, anul acesta, la inceput de martie, aflam ca este in echipa Dior Make-up. Surprinzator este ca el a mai colaborat cu Chanel si in decembrie, anul trecut, cand a fost “creierul” din spatele machiajului de la prezentarea Chanel Dallas Metier d’Art, unde am facut cunostinta cu o textura “tweed” in machiaj, prezenta chiar si in noua colectie Chanel Make-Up SS 2014.

Desi Peter Philips declara ca isi doreste sa fie independent, Casa Dior i-a facut probabil o oferta de nerefuzat, iar acum, asteptam sa vedem cum va transforma Peter Philips si segmentul de make-up de la Dior.

“Sunt onorat de responsabilitatea pe care mi-a incredintat-o Christian Dior Make-up, ale carui valori, savoir-faire si inovare le respect. Sunt foarte incantat sa lucrez cu toate echipele implicate si ma cufund in lumea Dior”, a declarat Peter Philips

Peter Philips este intr-adevar o minte sclipitoare si recunoscuta In lumea machiajului, asa ca noua linie de produse create sub aripa sa va fi, cu siguranta, noul “fruct” asteptat in segmentul de frumusete.

Foto: Dior

ARTICOLE SIMILARE

“Burlacul” și ALEASA inimii sale s-au DESPĂRȚIT! Uite ce spune Daciana

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Simon Baker devine imaginea unui parfum

E mai “tunata” decat Bianca! Ce interventii si-a facut Nicoleta Luciu

Zaharul – introdus pe lista drogurilor periculoase?

5 paşi pentru o manichiură perfectă, la tine acasă

Scrie un comentariu