Home > Agenda > stiri > Petrece weekend-ul copiilor cu Teatrul Ion Creanga

Petrece weekend-ul copiilor cu Teatrul Ion Creanga

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, incepand cu 31 mai si pana pe 3 iunie, Teatrul Ion Creanga desfasoara o serie de activitati dedicate celor mici, dar si celor mari.

Printre acestea se numara atelierul de creativitate la sala Studio din Bulevardul Magheru – „Fantezii de hartie” (31 mai), in sala Rapsodia de pe Lipscani – reprezentatia „Carolina si poneiul” (1 iunie), „Inima rece”(2 iunie) si, la Biblioteca Nationala a Romaniei – spectacol interactiv „Palaria cu surprize” (1 iunie), spectacol in aer liber „In Cismigiu ne intalnim sa povestim si sa glumim” (2 iunie).

Tot in sala Rapsodia de pe Lipscani va avea loc si reprezentatia „Razboiul bucatelor”, duminica 3 iunie, incepand de la ora 11.00, pentru care avem 2 invitatii disponibile in sectiunea CONCURS. In distributia acestui moment se afla: Cristian Irimia, Alexandrina Halic, Mihai Verbiţchi, Miruna Ionescu, Camelia Andriţă, Nicoleta Rusu, Marius Nănău, Voicu Hetel, Oliviu Bughiu, Daniel Tudorică, Ion Arcudeanu.

Prezentarea completa al celor 4 zile si detalii despre fiecare activitate in parte puteti afla aici. Totodata, pentru a cumpara bilete sau pentru a obtine informatii suplimentare puteti accesa programul Teatrului Ion Creanga.


Loading...

2 Responses

Comenteaza acest articol

Petrece weekend-ul copiilor cu Teatrul Ion Creanga

by   1 min
2