Home > Slider > Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

Potrivit Autorității pentru Servicii pentru cei fără adăpost din Los Angeles, numărul de persoane care dorm pe străzi a ajuns la aproximativ 53 000 de oameni în luna mai a acestui an.

Minnie Driver, Kevin Hart și Pharrell Williams au fost printre celebritățile care s-au oferit voluntar pentru a ajuta persoanele vulnerabile din Los Angeles de Ziua Recunoștinței. Mii de oameni s-au prezentat miercuri (21 noiembrie) la Misiunea Los Angeles, aflată în zona centrală a orașului, pentru o tradiție anuală, în care mese calde, haine și truse de igienă sunt înmânate celor care au nevoie de ele.

Voluntarii au ajutat la stabilirea tabelelor și la distribuirea pachetelor de produse alimentare și de îngrijire. Șoferița cea mai cunoscută din lume, faimoasă rolurile sale în Good Will Hunting și Grosse Pointe Blank, a împărtășit o fotografie cu ea însăși, fiul său Henry de 10 ani și Hart pe Instagram. Ea a scris: “A fost o zi bună. Servirea umpluturii alături de familia Hart a pus un zâmbet permanent pe fața lui Henry.”

Hart, care a jucat în filmul de box-office de anul trecut, Jumanji: Bine ați venit în junglă, a postat și el fotografiile cu familia sa – soția Eniko, fiica Heaven de 13 ani, fiul de 11 ani Hendrix și fiul de un an Kenzo – pe Instagram. El a scris: “Ajutor de la familia Hart …. #LiveLoveLaugh”.

Potrivit Autorității pentru Servicii fără adăpost din Los Angeles, numărul de persoane care dorm pe străzi a fost de aproximativ 53 000 în luna mai a acestui an.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 6 mai!
Monica Gabor, tratata ca o adevarata printesa! Uite in ce lux o tine Mr. Pink!
Jennifer Aniston s-a mutat în casă nouă – FOTO
Nicole Ritchie băgată în spital de paparazzi

Comenteaza acest articol

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

by realitatea   1 min
0