Tabu
PEOPLE Slider

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

Potrivit Autorității pentru Servicii pentru cei fără adăpost din Los Angeles, numărul de persoane care dorm pe străzi a ajuns la aproximativ 53 000 de oameni în luna mai a acestui an.

Minnie Driver, Kevin Hart și Pharrell Williams au fost printre celebritățile care s-au oferit voluntar pentru a ajuta persoanele vulnerabile din Los Angeles de Ziua Recunoștinței. Mii de oameni s-au prezentat miercuri (21 noiembrie) la Misiunea Los Angeles, aflată în zona centrală a orașului, pentru o tradiție anuală, în care mese calde, haine și truse de igienă sunt înmânate celor care au nevoie de ele.

Voluntarii au ajutat la stabilirea tabelelor și la distribuirea pachetelor de produse alimentare și de îngrijire. Șoferița cea mai cunoscută din lume, faimoasă rolurile sale în Good Will Hunting și Grosse Pointe Blank, a împărtășit o fotografie cu ea însăși, fiul său Henry de 10 ani și Hart pe Instagram. Ea a scris: “A fost o zi bună. Servirea umpluturii alături de familia Hart a pus un zâmbet permanent pe fața lui Henry.”

Hart, care a jucat în filmul de box-office de anul trecut, Jumanji: Bine ați venit în junglă, a postat și el fotografiile cu familia sa – soția Eniko, fiica Heaven de 13 ani, fiul de 11 ani Hendrix și fiul de un an Kenzo – pe Instagram. El a scris: “Ajutor de la familia Hart …. #LiveLoveLaugh”.

Potrivit Autorității pentru Servicii fără adăpost din Los Angeles, numărul de persoane care dorm pe străzi a fost de aproximativ 53 000 în luna mai a acestui an.

ARTICOLE SIMILARE

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

Cum a decurs experimentul în care oamenii au trăit în izolare completă timp de 2 ani și de ce a eșuat

Andreea Damian

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Andreea Damian

Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit

Andreea Damian

România investește în bugetele serviciilor, Japonia pune pe primul loc știința

Dora Constantinovici

Dora Exploratoarea nu mai este un copil. E o adolescentă și are un cuțit

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu