Tabu
BEAUTYSlider

Pharrell Williams lansează primul său parfum pentru Louis Vuitton

În fruntea direcției artistice a Louis Vuitton Homme de un an, Pharrell Williams lansează primul său parfum. Așteptați-vă la soare și prospețime.

Un parfum masculin care miroase a soare, asta dezvăluie Pharrell Williams pentru Louis Vuitton. Numit LVERS, acest elixir masculin este menit să fie liniștitor și întăritor, totul amintește de mirosul soarelui de vară. Pentru prima sa creație de acest gen pentru casa pariziană, Pharrell a apelat la parfumierul francez Jacques Cavallier-Belletrud. Dorința lui a fost ca parfumul „să capteze lumina pentru a crea un parfum masculin foarte elaborat, destinat unei comunități globale care se ridică colectiv datorită căldurii emanate de la soare.”

LVERS a fost așadar conceput ca parte a unui dialog creativ dintre directorul artistic al Louis Vuitton și maestrul parfumier, dar nu numai! La această creație a participat și Camille Cavallier-Belletrud, parfumier pentru casa istorică, perpetuând astfel o abordare intergenerațională.

Imagine

Dacă acest parfum evocă atât de mult soare și lumină, este pur și simplu pentru că se bazează pe filozofia lui Pharrell. Acesta din urmă vede în lumina soarelui o metaforă a iubirii, o sursă de viață și de motivație în toate experiențele umane. Prima prezentare de modă a directorului artistic pentru Louis Vuitton a demonstrat această adorație pentru soare. „Tema luminii soarelui care a luminat primul spectacol al lui Pharrell pe Pont Neuf în iunie 2023 ne-a inspirat să transpunem fotosinteza în parfum. Poate părea abstract, dar dacă ne uităm la viață, fotosinteza este punctul de plecare al tuturor”, mărturisește Jacques Cavallier-Belletrud.

Prin observarea științei fotosintezei, maestrul parfumier a reușit să identifice notele care emană din natură datorită puterii vitalizante a luminii. Pentru a imita aceste arome, se folosesc substanțe naturale pure și străvechi. Printre acestea, galbanum, rășina mitică a plantei Ferula, sau chiar lemn de santal și bergamotă. Un adevărat nectar de liniște, fiecare dintre ingredientele LVERS își are rădăcinile în practici culturale ancestrale, legate de noțiuni de vindecare. 

Pentru o experiență solară completă, sticla LVERS reflectă, refractă și imită lumina soarelui, prezentând în același timp silueta semnătură a parfumurilor Louis Vuitton. Lichidul auriu evocă efectul luminos al soarelui care rumenește pielea, închisă într-o structură de sticlă prismatică. Grafica, la rândul lor, combină modelul Damier, tipic Casei, cu camuflajul, simbol al lexicului personal al lui Pharrell Williams. Pe lângă noul parfum, au apărut o cutie de voiaj și o cutie de parfum, realizate în modelul Damoflage verde. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: 1 din 5 romani are varice

Anul incepe cu Melvita

Andra și Cătălin Măruță au reacționat, după ce fiica lor a fost aspru criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”

Andreea Damian

Femeia care seamănă leit cu Jennifer Lopez face senzație pe Internet

Andreea Damian

Casatoria ingrasa – Femeile se ingrasa cu aproape 5 kg in primele 6 luni de la nunta

Fiica lui Mick Jagger, arestată în Ibiza!

Andreea Damian

Scrie un comentariu