Tabu
LIFESTYLE

Philips lanseaza aparatul de infrumusetarea Philips VisaPure

Dacă orice moment al vieţii tale reprezintă o celebrare a frumuseţii, dacă îţi place să îţi descoperi şi redescoperi frumuseţea de fiecare dată când te priveşti în oglindă şi vezi un chip fresh, îngrijit, curat şi strălucitor, dacă eşti la curent cu tot ce e nou şi îţi place să foloseşti tehnologia în avantajul tău, înseamnă că te-ai alăturat noului trend în materie de frumuseţe „Smarter Beauty” şi că vei adora să foloseşti noul sistem inteligent de curăţare şi îngrijire a feţei Philips VisaPure.

Philips VisaPure îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală. Îmbunătăţeşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului şi stimulează microcirculaţia pielii, graţie masajului delicat.

Philips VisaPure este unicul sistem de curaţare a feţei cu tehnologia DualMotion care face ca peria să se rotească si să vibreze delicat, în acelaşi timp. Este uşor de integrat în rutina ta zilnică de îngrijire, deoarece o curăţare completă a tenului durează numai 1 minut. Acţionează delicat asupra tenului tău, astfel încât poţi utiliza Philips VisaPure de două ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Noi, cei de la Philips, ştim cât de importantă este îngrijirea zilnică a tenului şi vrem să ajutam femeile să arate și să se simtă extraordinar. De aceea, cercetatorii şi tehnicienii noştri au lucrat în strânsă colaborare cu laboratoare specializate în produse pentru îngrijirea pielii, cu scopul de a ajuta femeile să se bucure de o piele curată şi plină de strălucire, într-un mod cât mai confortabil și ușor. Smarter Beauty încorporează tot ce exprimă zâmbetul sau ochii unei femei inteligente. Este un manifest – tendinţă prin care încurajăm femeile să îndrăznească să folosească tehnologia pentru a fi frumoase la orice vârstă şi în orice moment al vieţii lor”, afirmă Anda Mihai, Marketing Manager Philips Personal Care Consumer Lifestyle South East Europe.

Philips VisaPure are două setări, cea dintâi asigură o curăţare delicată, în timp ce a doua are o intensitate mai mare, pentru o curăţare în profunzime. Aparatul se poate folosi sub duş, ori de câte ori faci o baie relaxantă, pentru că este complet rezistent la apă.

Philips VisaPure are trei perii, una pentru ten normal, una pentru ten sensibil și o una pentru exfoliere. Peria normală are 17.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul și îl protejează și poate fi folosită pentru toate tipurile de ten. Peria pentru ten sensibil are 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată și se folosește pentru tenul sensibil. Atât peria normală, cât şi cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic. Peria pentru exfoliere are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte, se recomandă folosirea ei săptămânal, pentru toate tipurile de ten.

Produsul vine însoțit de două perii (pentru ten normal și sensibil), peria pentru exfoliere se achiziționează separat. Se recomandă înlocuirea periilor de curăţare (pentru ten sensibil şi normal) la 3 luni şi înlocuirea periei de exfoliere la 6 luni. Toate periile pot fi achiziţionate şi separat.

ARTICOLE SIMILARE

Film de vazut: Yves Saint Laurent

MIHAELA RADULESCU …cum nu ati vazut-o niciodata …parlind gaina la Monaco! FOTO!

realitatea

Cizmele UGG false dăunează grav piciorului

realitatea

Hermes este Smart

realitatea

TRAGEDIE în familia lui Cristian Brancu!

Cum să fii o apariție gorgeous pe plajă

realitatea

Scrie un comentariu