Home > beauty > Picioare sexy in noaptea de Revelion

Picioare sexy in noaptea de Revelion

Cu siguranta iti doresti o rochie sexy pentru noaptea de Revelion. Fie ea scurta, fie cu o crapatura generosa, picioarele tot se vor vedea si trebuie sa arate impecabil. Pentru a straluci in noaptea dintre ani iti recomandam cateva sedinte de epilare definitiva cu ultima tehnologie in domeniu, Gentle Max Pro.

In ce consta tratamentul de epilare?

Energia laser este livrata printr-un aplicator mic operat de catre un specialist. Laserul produce o raza de lumina intensa ce e absorbita de foliculul de par si transformata intr-o caldura puternica. Aceasta distruge foliculul in timp ce tesutul inconjurator ramane neafectat. Pielea ar putea ramane rosie imediat dupa procedura, dar in mod normal roseata dispare repede, in cateva minute sau cateva ore.

Tratamentul este dureros?

Tratamentul de epilare definitiva foloseste sistemul Dynamic Cooling Device(DCD) care pregateste pielea pentru tratament pulverizand o pelicula fina de criogen pe stratul superior al pielii cu cateva milisecunde inainte de pulsul cu laser. DCD asigura faptul ca procedura este pe cat de eficienta pe atat de confortabila.

Ce precautii sunt necesare?

Trebuie evitatata expunerea la soare cu 2 saptamani inainte de tratament. Acum este insa sezonul rece, deci pielea nu este bronzata si nu se supune niciunui risc. De asemenea parul nu trebuie decolorat, smuls sau epilat cu ceara cu 4 pana la 6 saptamani inainte si dupa tratament.

Cat dureaza tratamentul?

Timpul de tratament variaza in functie de necesitatile fiecaruia. Cresterea parului este redusa dupa fiecare tratament si numarul de sedinte depinde de culoarea si tipul parului, dar si de zona si tipul de piele.

Versatil si foarte eficient, Gentle Max Pro trateaza de asemenea si leziunile vasculare si cele pigmentare.

Articole asemanatoare
Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion
beauty
Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion
Cum alegi un fotograf pentru petrecerea de Revelion
Cum sa te organizezi perfect daca pleci in vacanta de Revelion cu prietenii cei mai bun

1 Response

  1. Pingback : Picioare sexy in noaptea de Revelion | Femininne

Comenteaza acest articol

Picioare sexy in noaptea de Revelion

by   1 min
1