Tabu
Image default
lifestyle

PIEDONE ii casatoreste pe MANTEA si STAN dupa Paste!

Andreea Mantea (27 de ani) a fost cerută de nevastă de iubitul ei, Ştefan Stan (35 de ani), care i-a dăruit un inel de logodnă cu diamante. Naşul lor, Cristian Popescu Piedone, ne-a mărturist că fericitul eveniment va avea loc imediat după Paşte.Prezentatoarea de la Kanal D şi câştigătorul de la „Vocea României” trăiesc o dragoste cu năbădăi. Se ceartă, se împacă, însă iubirea lor învinge de fiecare dată. Aşa se face că, după numai patru luni de relaţie, Andreea a devenit logodnica lui Ştefan Stan. Ea a fost cerută în căsătorie săptămâna trecută, atunci când a primit un inel superb cu diamante.

«Şiiii… Am spus DA!», a scris ea pe Facebook, în dreptul fotografiei cu noua bijuterie de pe degetul inelar. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, împreună cu soţia sa, Iulia, le vor fi părinţi spirituali, conform www.click.ro. „Băiatul meu este prieten bun cu Ştefan, la fel şi Cătălin Măruţă. Ei m-au rugat să accept să-i năşesc. Am 110 fini şi pot spune că am mână bună. Nici o pereche nu s-a despărţit”, ne-a declarat, în exclusivitate, simpaticul edil. Tot de la el am aflat că viitorii miri se grăbesc atât de tare să devină soţ şi soţie, încât nu mai vor să aştepte până la anul. „Dacă se iubesc, asta e. Niciodată nu ştii când te loveşte piticul. Peste o lună, adică imediat după Paşte, va avea loc cununia civilă. Petrecerea de după va fi organizată la un restaurant din sectorul 4, pe care îl vom alege împreună. Nunta o vor face fie la toamnă, fie anul viitor. Cadoul din partea mea va fi unul consistent, pentru casă nouă, însă nu m-am gândit încă la ceva anume. Trebuie să mă consult cu soţia”, ne-a mai spus Piedone.

Andreea şi Ştefan vor spune „da” chiar în faţa naşului lor, care va oficia căsătoria de la starea civilă. Cristian Popescu Piedone şi Iulia sunt un adevărat exemplu pentru tinerele vedete. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 25 de ani, anul trecut aniversând nunta de argint, când naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.  Înainte să devină naş, Piedone va fi socru mare. Fiul său, Vlad, se însoară vineri. Cununia civilă va fi oficiată tot de tatăl său.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce se retrage de pe scena muzicală

realitatea

Victoria Cociaș și Radu Gabrea: o întâlnire de familie

realitatea

Prima galerie de artă modernă 100% virtuală

realitatea

Christina Aguilera, inspirată de abuzurile din copilărie

realitatea

La 83 ani, TOPMODEL in Vogue!

realitatea

10 lucruri pentru care nu trebuie să apelezi la cea mai bună prietenă

realitatea

Scrie un comentariu