Home > Slider > Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

pierce brosnan

Pierce Brosnan s-a întâlnit, miercuri, cu mai tinerii lui colegi de pe platourile de filmare de la comedia „Mrs. Doubtfire” (1993) – Matthew Lawrence, de 38 de ani, Mara Wilson, de 31 de ani și Lisa Jakub, de 39 de ani. Cei 4 actori s-au reunit pentru a sărbători 25 de ani de la lansarea filmului care a încântat și românii.

Acțiunea filmului „Mrs. Doubtfire” (Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit) se desfășoară în jurul unui actor recent divorțat – Daniel Hillard, interpretat de Robin Williams, care se deghizează într-o dădacă pe nume Euphegenia Doubtfire pentru a putea sta alături de copiii lui, interpretați de Lawrence, Wilson și Jakub. Soția sa Miranda este jucată de Sally Field.

Pierce Brosnan, Matthew Lawrence, Mara Wilson și Lisa Jakub au pus la cale întâlnirea care le-a stârnit numeroase amintiri. Iar fotografia postată pe Twitter de Lisa Jakub a trezit un sentiment de nostalgie în inimile celor care l-au iubit pe Robin Williams. Îndrăgitul actor s-a sinucit în august 2014, la vârsta de 63 de ani.

Ei bine, imaginea i-a surprins pe toți. Cei trei copii au devenit între timp adulți și arată de nerecunoscut. Pierse Brosnan a rămas însă la fel de chipeș ca burlacul Stu, personajul interpretat în film, deși poarăt pe umeri 65 de primăveri.

Într-un videoclip pe care Lisa Jakub l-a publicat pe rețeaua de socializare, Brosnan a arătat fanilor o fotografie cu mai tinerii lui colegi în urmă cu un sfert de veac: „La premiera filmului Mrs. Doubtfire și iată-ne acum :Tada!”, a spus actorul. „Vă iubesc, vă iubesc atât de mult, e atât de bine să fac parte din viața voastră … vreau să intru în fotografie”, a adăugat Pierse Brosnan.

Filmul Mrs. Doubtfire a fost lansat în Statele Unite pe 24 noiembrie 1993. A câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun machiaj și Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film – muzical sau comedie. Robin Williams a fost distins cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor. Deși filmul a primit recenzii mixte în perioada în care rula în cinematografe, recenziile mai recente au fost mult mai pozitive: filmul se clasează pe locul 67 în clasamentul AFI’s 100 Years…100 Laughs realizat de Institutul American de Film și pe locul 40 în clasamentul „celor mai amuzante 100 de filme din toate timpurile” realizat de televiziunea Bravo.

 

Articole asemanatoare
pierce brosnan
Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soție, la aniversarea a 25 de ani de relaţie
Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond
Pierce Brosnan, coplesit de durere! Fiica lui, ucisă de aceeaşi boală care a răpus-o pe mama ei

Comenteaza acest articol

Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

by Andreea Damian   1 min
0