Tabu
Image default
FASHION

Piese din garderobă, care te fac să arăți „blocată în trecut”

Unele dintre femei continuă să se îmbrace, de parcă suntem tot în anii 2000. Deci, ar fi bine să arunci o privire mai critică asupra imaginilor tale, poate că, într-adevăr, te-ai ”blocat în trecut”.

Cămăși strâmte

Acum, acest stil de cămăși este irelevant, dar unele femei oricum continuă să le caute în magazine. Clar că din moment ce există cerere, există și ofertă, chiar dacă ținutele lejere sunt acum la modă. Dacă tot mai ai o astfel de cămașă în garderobă, ar trebui să o înlocuiești cu una cu croiala dreaptă.

Geanta și pantofii trebuie să fie exact de aceeași culoare

Acest stereotip, care a fost inspirat femeilor 50-60 de ani în urmă, le-a învățat ferm că geanta trebuie aleasă în funcție de culoarea pantofilor și fără excepții. Dar acum naturalețea și lejeritatea sunt la modă, așa că, aceste combinații arată de modă veche.

Îmbrăcăminte cu o mulțime de mărgele și strasuri

Îmbrăcămintea împodobită cu mărgele și împânzită cu strasuri părea incredibil de luxoasă în anii ’90 și 2000. În acele vremuri, fetele credeau că cu cât mai mult sclipici, cu atât e mai mișto. Acum sclipiciul a revenit la modă, dar ar trebui să preferi nu strasuri și mărgele, ci paiete. Dar și cu paietele ai grijă să nu exagerezi.

Rochie doar cu pantofi

Și această regulă ne-a fost ”băgată” în cap încă din copilărie: la rochie trebuie să porți doar pantofi cu toc, iar adidașii sunt pentru un costum sport sau în cazuri extreme, pentru blugi. Dacă încă respecți această regulă, atunci, cu siguranță, ești ”blocată în trecut”. Acum alegerea pantofilor este mai ușoară. Cu o rochie, poți purta atât pantofi, cât și adidași.

Cardigan subțire

Probabil că și acum fiecare a doua femeie are un cardigan subțire, cu nasturi mici, în garderoba sa. Multe poartă în mod obișnuit acest lucru ca un al doilea strat de îmbrăcăminte peste un top, tricou sau cămașă. Iar imaginea arată foarte și foarte demodată. Acest lucru va fi deosebit de izbitor dacă porți un set similar cu blugi skinny. Pentru a arăta relevant, ar trebui să optezi la un model mai voluminos. Aceste cardigane arată bine atunci când sunt purtate ca prim strat.

Costum cu pantaloni

Să nu crezi că costumul cu pantaloni în sine se va demoda vreodată. Opțiunea cu pantaloni conici și sacou scurt este depășită. Da, cu un astfel de costum îți poți demonstra silueta, doar că este foarte demodat. Acum oversize este la modă. Dacă nu-ți place acest stil, alege ținutele clasice.

ARTICOLE SIMILARE

Triumph a creat un sutien răcoritor

realitatea

O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă

realitatea

Reduceri la Raionul 4

realitatea

Dree Hemingway, fotografiată în Cuba, în casa bunicului său

realitatea

Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

Andreea Damian

Irina Lazareanu pozeaza pentru Russh #37

realitatea

Scrie un comentariu