Tabu
PEOPLE Slider

Pink, decizie importantă în privința copiilor ei: „Am plâns mult”

pink

Cântăreața pop Pink a decis să nu mai publice nicio fotografie cu copiii ei pe rețelele de socializare din cauza comentariilor negative primite la o fotografie în care fiul ei nu purta lenjerie intimă.

Artista în vârstă de 39 de ani a fost invitată în ediţia de luni a emisiunii moderată de prezentatoarea Ellen DeGeneres. Pink a spus că a primit observații răutăcioase după ce a postat pe Instagram o imagine cu copiii ei.  în fotografia cu pricina apăreau Pink, fiul ei în vârstă de doi ani, Jameson, şi fiica ei în vârstă de şapte ani, Willow. Mezinul era îmbrăcat într-un tricou şi nu purta scutec.

„Oamenii au mers până la a spune «Cineva ar trebui să sune la Protecţia copilului», pentru că nu purta scutec”, a povestit Pink, potrivit BBC. „Am plâns mult după, pentru că îmi place să public fotografii cu familia mea… Copiii mei sunt lucru de care sunt cel mai mândră şi pur şi simplu nu voi mai face publice imaginile. Nu o voi mai face”, a adăugat cântăreața americană.

Pink a spus că înțelege preocupările oamenilor, dar a adăugat că aceștia ar trebui să fie mai blânzi în comentarii. Tot ea a mărturisit apoi că oricum a sosit timpul să înceteze să mai posteze imagini cu fiica sa. De asemenea, ea a primit critici și după ce a postat un videoclip cu fiul ei care se juca cu mașini, iar la un moment puștiul spune „Ah, la naiba”.

Fenomenul sharenting (combinație între termenii share – a distribui și parenting – activitatea de părinte) se referă la distribuirea de informații despre copii (texte, imagini sau filmulețe) pe Internet, de către părinți și profesori. Recent, actrița Gwyneth Paltrow a postat pe Instagram un selfie cu ea și fiica sa Apple, care a strâns peste 150.000 de like-uri. Puștoaica de 14 ani i-a reproșat însă mamei sale că i-a încălcat dreptul la protejarea imaginii sale publice și a vieții sale intime. „Mamă, am discutat despre asta. Nu ai voie să postezi ceva fără consimțământul meu”, a spus fata. „Nici măcar nu ți se vede fața”, s-a apărat actrița.

ARTICOLE SIMILARE

O nouă provocare online pune în pericol vieţile tinerilor

Andreea Damian

Noua modă: modestia. Ce înseamnă și cum a ajuns să fie o tendință?

Andreea Damian

Acest ingredient anti-îmbătrânire are același efect ca și botoxul, potrivit dermatologilor

Andreea Damian

Castiga unul din cele 5 seturi pentru igiena orala Sunstar Gum Original White!

realitatea

Familia Geambașu, trei generații pe aceeași scenă

Tabu Tabu

Băutura potrivită pentru hidratare. Indiciu: nu e apa!

Andreea Damian

Scrie un comentariu