Home > Sex-Relatii > Dragoste > Pink, dezvăluire neașteptată despre căsnicia sa: „Este singurul motiv pentru care…”

Pink, dezvăluire neașteptată despre căsnicia sa: „Este singurul motiv pentru care…”

pink

Pink a declarat că ea şi soţul ei, motociclistul profesionist Carey Hart, fac terapie de cuplu de 17 ani, adică fix de la începutul relației lor.

„Carey şi cu mine facem terapie de cuplu de 17 ani, toţi în care am fost împreună”, a mărturisit artista într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Invitată în timpul emisiunii „Today”, moderată de Carson Daly, de pe postul NBC, Pink a recunoscut că, fără această terapie, nu ar mai fi fost împreună. „Este singurul motiv pentru care noi astăzi mai suntem împreună. Nu există nicio carte în care să scrie uite aşa se face”, a adăugat ea.

„El vorbeşte poloneză, iar eu italiană, iar ea (terapeuta, n.r.) ne vorbeşte într-o limbă comună. Venim din familii destrămate şi nu am avut niciun model. Cum am putea să reuşim să păstrăm întreagă familia şi să trăim toată această nebunie. Şi nicio carte nu oferă soluţii. Trecem la terapie şi funcţionează”, a explicat cântăreața în vârstă de 39 de ani.

Pink a mai spus că a suferit de depresie şi că este o persoană anxioasă.

Pink şi Carey Hart au început să iasă împreună în 2001, iar în 2006 s-au căsătorit. Au împreună doi copii: o fetiță de 7 ani, Willow, și un băiețel, Jameson, de 2 ani. Cuplul a sărbătorit în ianuarie a 13-a aniversare de la nuntă.

Articole asemanatoare
pink
Avionul lui Pink s-a prăbușit în Danemarca
pink
Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră
pink
Pink, decizie importantă în privința copiilor ei: „Am plâns mult”
pink
Pink a reacționat violent după ce fanii au criticat-o că și-a mutilat copilul

Comenteaza acest articol

Pink, dezvăluire neașteptată despre căsnicia sa: „Este singurul motiv pentru care…”

by Andreea Damian   1 min
0