Home > Slider > Pink a reacționat violent după ce fanii au criticat-o că și-a mutilat copilul

Pink a reacționat violent după ce fanii au criticat-o că și-a mutilat copilul

pink

Ceea ce trebuia să fie un tablou nevinovat de familie s-a transformat duminică într-o schimb de replici dure pe social media. Pink a postat o fotografie cu ea, împreună cu cei doi copii, lângă piscină, interacționând cu un pelican. La scurt timp cântăreața fost nevoită să şteargă imaginea din cauza unor comentarii destul de incomode venite din partea fanilor.

Ce-i drept, micuții erau dezbrăcați (cel puțin băiețelului ei de doi ani care nu avea scutec i se vedeau genitalele), dând astfel șansa tuturor fanilor să o critice pentru că și-a circumcis copilul.

Artista a şters fotografiile originale – „indecente”, cum le-au catalogat internauții – şi a ales să le reposteze cu o modificare făcută în zona intimă a copilului, urmate de o explicaţie din partea acesteia.

„Este ceva în neregulă cu mulţi dintre voi, de aici. Comentaţi despre penisul copilului meu? Despre circumcizie? Voi vorbiţi serios? Ca orice mamă normală la plajă, nici măcar nu am observat că şi-a dat jos costumul de baie. Am şters fotografiile pentru că sunteţi dezgustători! Voi închide comentariile şi îmi voi scutura capul gândindu-ă la războinicii ăştia de la tastatură şi la negativitatea pe care o aduceţi în viaţa altora. Este ceva grav în neregulă cu mulţi dintre voi. Asta e o imagine cu un pelican pe care evident l-am abuzat ore întregi, înainte ca băiatul meu să îşi bage penisul în faţa lui” a fost comentariul artistei.

Binențeles, Pink nu a mai permis comentariile la fotografia republicată, după ce anterior fusese nevoită să șteargă mai multe comentarii negative la adresa sa. „Pink: pun o poză cu penisul mutilat al fiului meu pe rețelele de socializare ca să vadă lumea cât sunt de idioată”, a scris cineva. „Tot Pink: Toți sunteți dezgustători că mă acuzați pentru decizia mea ca părinte de a a face o operație estetică a organelor genitale perfect sănătoase ale fiului meu”, este un alt comentariu care a înfuriat-o pe Pink.

Pink, în vârstă de 39 de ani, este mama unei fetițe, Willow Sage, de 7 ani, și a unui băiețel de doi ani, Jameson. Din 2006, artista este căsătorită cu sportivul Carey Hart.

Articole asemanatoare
Pink
Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19
Pink
Pink vorbește despre bătrânețe, riduri și greșelile din trecut
pink
Avionul lui Pink s-a prăbușit în Danemarca
pink
Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră

Comenteaza acest articol

Pink a reacționat violent după ce fanii au criticat-o că și-a mutilat copilul

by Andreea Damian   1 min
0