Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Pink vorbește despre bătrânețe, riduri și greșelile din trecut

Pink

Pink a împlinit 40 de ani anul trecut, pe 8 septembrie. Cu toate acestea, rămâne aceeași rebelă pe care am cunoscut-o: o punkeriță obraznică, cu tunsoare scurtă și care reușește să fie incomodă din cauza versurilor pe care le cântă.

Pink a decis să se confeseze fanilor într-o postare pe Twitter și a vorbit despre problemele care apar odată cu trecerea anilor. „Scrisoare pentru mine; Dragă Eu, îmbătrânești. Văd ridurile. Mai ales atunci când zâmbești. nasul ți se face tot mai mare… Arăți (și te simți) tot mai ciudat pe măsură ce te obișnuiești mai mult cu acest fapt. Dar nasul seamănă cu al copiilor tăi, chipul îți face riduri când râzi. A, da, și ai fumat, bolovanco”, a scris Pink pe contul său de Twitter.

În scrisoare, Pink recunoaște că este mulțumită de fizicul ei și de faptul că încă mai poate face prize pe scenă. Consideră, de asemenea, că are imaginea care o avantajează, deoarece încă de la începutul carierei nu a fost concentrată pe aspectul și pe sexualitatea ei.

„Am avut noroc pentru că nu am depins niciodată cu adevărat de aspectul meu. Știam că talentul și personalitatea mea sunt mult mai importante decât fața mea. Deci, iată-mă, o să îmbătrânesc într-o manieră veche!”, a mărturisit vedeta, care a recunoscut că din când în când îi trece prin cap și că ar fi o idee bună să își „lucreze fața”.

Când Pink a împlinit 40 de ani, soțul ei, motociclistul profesionist Carey Hart, i-a scris un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

„Bine ai ajuns la 40. Am sărbătorit cu tine 18 aniversări și pot spune că este uimitor să cresc alături de tine. Ai devenit o persoană care inspiră. Ești o femeie de afaceri de succes, un superstar, o mamă dedicată, o filantroapă, o soție care mă susține, un producător de vinuri, o mamă motociclistă si o prietenă uimitoare pentru toți cei din jurul tău. Sunt atât de mândru de femeia care ai devenit, ești mai frumoasă ca niciodată. Ești ca un vin. Iar eu sunt un norocos să fiu alături de tine în această călătorie nebună. Te iubesc.  Abia aștept alte astfel de aniversări alături de tine. Abia aștept să văd cât de nebuni vom fi la 80 de ani. Bucură-te de ziua ta”, a scris Carey pe Instagram.

Pink şi Carey Hart au împreună doi copii: un băieţel de doi ani, Jameson, şi o fată de şapte ani, Willow.

ARTICOLE SIMILARE

O nouă anchetă în cazul copiilor nou-născuți cu malformații congenitale din Franța

realitatea

Ambasada Suediei în România a publicat rețeta secretă de chifteluțe suedeze de la Ikea

Andreea Damian

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Andreea Damian

De Ziua Mondială a TEATRULUI – ODEON te invită la joacă

realitatea

Trecutul amoros al Alinei Binder, viitoarea soție a fostului principe Nicolae

Andreea Damian

Dana Rogoz și-a dus fiul la școală în prima zi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu