Tabu
Image default
PEOPLESlider

Pippa Middleton a născut o fetiță. Numele ales are o legătură specială cu ducesa de Cambridge și regina Elisabeta a II-a

Pippa, sora mai mică a lui Kate Middleton, și soțul ei James Matthews, au devenit din nou părinți. Cuplul are o fetiță, care s-a născut luni, 15 martie.

Familia Pippei Middleton s-a mărit, relatează un jurnalist de la Daily Mail pe contul de Twitter. “Mama și bebelușul se simt bine!”, explică jurnalistul care adaugă că o sursă apropiată familiei i-ar fi mărturisit că fetița „este perfectă, toată lumea este încântată de acest eveniment fericit”.

Pippa și James și-au numit fiica Grace Elizabeth Jane, ceea ce înseamnă că are un prenume de la mătușa ei Kate, care s-a născut Catherine Elizabeth Middleton, dar și un prenume de la regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Cuplul mai are un fiu. Arthur, în vârstă de doi ani, tocmai a devenit fratele mai mare. Pippa a mers pe urmele surorii sale dând naștere celor doi copii în Lindo Wing a Spitalului Sf. Maria.

Pippa și James sunt căsătoriți din 2017. Sora mai mică a lui Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, și fostul pilot de curse, în vârstă de 45 de ani, locuiesc în prezent la Londra. Cuplul se gândește acum să cumpere Bucklebury Farm Park din Berkshire, datorită apropierii sale de casa lui Carole și Michael Middleton.

ARTICOLE SIMILARE

De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Andreea Damian

Google refuză să elimine aplicaţia prin care saudiții își urmăresc nevestele

Andreea Damian

Anamaria Prodan, reacție fermă la pozele cu Kamara și amanta lui Reghe

Andreea Damian

Judecătorii au decis! Cu cine vor sta fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu

Andreea Damian

Cărțile sunt bunuri esențiale în Belgia. Librăriile rămân deschise

Ciocîrlan

Avem nevoie de credinta?

realitatea

Scrie un comentariu