Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Pippa Middleton a născut o fetiță. Numele ales are o legătură specială cu ducesa de Cambridge și regina Elisabeta a II-a

Pippa, sora mai mică a lui Kate Middleton, și soțul ei James Matthews, au devenit din nou părinți. Cuplul are o fetiță, care s-a născut luni, 15 martie.

Familia Pippei Middleton s-a mărit, relatează un jurnalist de la Daily Mail pe contul de Twitter. “Mama și bebelușul se simt bine!”, explică jurnalistul care adaugă că o sursă apropiată familiei i-ar fi mărturisit că fetița „este perfectă, toată lumea este încântată de acest eveniment fericit”.

Pippa și James și-au numit fiica Grace Elizabeth Jane, ceea ce înseamnă că are un prenume de la mătușa ei Kate, care s-a născut Catherine Elizabeth Middleton, dar și un prenume de la regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Cuplul mai are un fiu. Arthur, în vârstă de doi ani, tocmai a devenit fratele mai mare. Pippa a mers pe urmele surorii sale dând naștere celor doi copii în Lindo Wing a Spitalului Sf. Maria.

Pippa și James sunt căsătoriți din 2017. Sora mai mică a lui Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, și fostul pilot de curse, în vârstă de 45 de ani, locuiesc în prezent la Londra. Cuplul se gândește acum să cumpere Bucklebury Farm Park din Berkshire, datorită apropierii sale de casa lui Carole și Michael Middleton.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”

Andreea Damian

Regele modei Giorgio Armani, omul care a îmbrăcat Hollywood-ul

Andreea Damian

Cine e Jill Biden, noua Primă Doamnă a SUA

Tabu Tabu

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit. Din nou!

Andreea Damian

The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones

Andreea Damian

Afla tot ce trebuie sa stii despre fenomenul bullying cibernetic!

realitatea

Scrie un comentariu