Home > Agenda > stiri > PISTRUIATUL: “Sergiu Nicolaescu era un om respingator!”

PISTRUIATUL: “Sergiu Nicolaescu era un om respingator!”

SERGIU NICOLAESCU, a cărui moarte a bulversat societatea romaneasca, a fost un profesionist foarte dur. Colegii de platou şi-l amintesc ca fiind foarte strict, “un neamţ”, după cum şi-l aminteşte Ion Dichiseanu. “Nu trebuia să ne mişcăm în front”, îşi aminteşte Daniela Nane experienţa de la filmări.
In Parlament, Sergiu Nicolaescu a fost un senator foarte disciplinat, mereu atent la reguli, la program şi la detalii. “Rog colegii să vină în sală. Au trecut 20 de minute şi nu au iscălit prezenţa”, îi certa de la prezidiu regizorul pe colegii săi care stăteau pe la cafele.
Oarecum surprinzător, Costel Băloiu, cunoscut românilor ca interpretul personajului din serialul “Pistruiatul”, îşi aminteşte de regizor ca de un om “respingător”. “L-am perceput ca fiind un om rece, un om respingător, un om de gheaţă. Un tip pe care cu greu îl ghiceşti”, povestea anul trecut Costel Băloiu, în emisunea de televiziune “Drept la ţintă”. Costel Baloiu nu a reusit o cariera in cinematografie, ajungand sofer de taxi. In “Pistruiatul”, regizat de Francisc Munteanu, Costel Baloiu a fost partenerul lui Sergiu Nicolaescu.


Comenteaza acest articol

PISTRUIATUL: “Sergiu Nicolaescu era un om respingator!”

by   1 min
0