Home > Health > Plan Detox

Dieta GM este noua metoda de detoxifiere care merita incercata!  Ea a fost conceputa in asa fel incat sa fie folosita ori de cate ori simtiti nevoia sa va curatati organismul de toxine. Cu ce se deosebeste fata de celelalte diete? Aceasta nu este o dieta tipica de slabire, ci una de detoxifiere. Avantajul ei este ca puteti pierde pana la 5 kg, fara sa va fie frica de efectul yo-yo! Planul se imparte pe 7 zile.

Ziua 1: Orice fel de fructe, in afara de banane.In prima zi va pregatiti corpul pentru programul de “cleansing” care urmeaza. Fructele reprezinta cea mai bogata sursa de vitamine!

Ziua 2: Legume. Puteti manca pe saturate, legumele fiind consumate fie crude, fie gatite. Micul dejun trebuie sa conste intr-un cartof copt, pentru a va asigura complexul necesar de carbohidrati. Corpul va beneficia de mineralele si fibrele gasite in legume.

Ziua 3: Fructe si legume. Nu exista limite in privinta cantitatii permise. Fara banane, fara cartofi. Cartofii sunt eliminati deoarece va veti lua doza zilnica de carbohidrati din fructe. Organismul este acum pregatit pentru pierderea kg . Tot astazi veti  simti nevoia de dulciuri, pofta care se va diminua in ziua a4a.

Ziua 4: Banane si lapte. Astazi veti manca pana la 8 banane si 3 pahare de lapte. Nu este tocmai combinatia ideala, dar veti recupera potasiul si sodiul pe care le-ati pierdut in primele zile ale dietei.

Ziua 5: Astazi este zi de rasfat! Veti manca 600 gr vita la grill si 6 rosii crude/coapte.Vita este pentru fier si proteine, iar rosiile sunt pentru digestie si fibre. Nu trebuie sa mancati neaparat 600 gr de vita, dar 6 rosii da!

Ziua 6: Vita si legume. Mancati dupa placul inimii friptura de vita si legume. Similara cu ziua a5a, astazi va trebui sa se observati diferenta la cantar.

Ziua 7: Astazi veti consuma orez fiert, legume si sucuri naturale de fructe. Ultima zi este ca un trabuc dupa o masa copioasa. Ati incheiat programul cu succes, va simtiti considerabil mai usoara, plina de energie si corpul va este recunoscator pentru detoxifiere.

Afla cum poti impaca dieta cu dulciurile: http://www.tabu.ro/mici-bucurii-cu-cipi-stevia-zero-calorii/

Vezi si:

http://www.tabu.ro/dieta-programul-5-pe-zi/

http://www.tabu.ro/slabeste-sanatos-metoda-montignac/

Articole asemanatoare
micul dejun
Sari peste micul dejun? Nu-i o tragedie, acest obicei te-ar putea ajuta să slăbești
kourtney kardashian
A ținut dieta cu limonadă DETOX propusă de Kourtney Kardashian. Ce i s-a întâmplat după 7 zile
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg

2 Responses

  1. Pingback : Plan Detox | Femininne

  2. Ioana

    Pentru detoxifiere eu folosesc cu succes produsul untoxin. Ma ajuta sa nu ma mai simt balonata si am mult mai multa energie de cand il folosesc.

Comenteaza acest articol

Plan Detox

by realitatea   1 min
2