Home > Lifestyle > O plantă chinezească elimină cancerul în 40 de zile

O plantă chinezească elimină cancerul în 40 de zile

Medicina evoluează ca orice domeniu, însă una dintre cele mai distrugătoare boli, cancerul, a reprezentat o problemă greu de rezolvat. Uneori, chiar imposibil. Conform ultimelor cercetări, o plantă din China ar fi soluţia cea mai rapidă de vindecare a acestei boli. Lei gong teng este o plantă folosită de sute de ani în medicina tradiţională chinezească pentru tratarea multor boli, precum artrita reumatoidă.

Noile cercetări realizate la Masonic Cancer Center al Universităţii din Minnesota, confirmă faptul că lei gong teng a eliminat orice urmă de cancer pancreatic de la cobai în 40 de zile şi curând testele vor putea fi continuate şi pe oameni. Rezultatele acestui proiect i-au surprins chiar şi pe cercetători. Componenta cheie este cunoscută după numele de triptolide, fiind identificată şi în cercetările anterioare ca un adevărat luptător împotriva cancerului. Liderul acestui studiu şi vicepreşedintele cercetării a explicat că a fost şocat de efectele acestei plante simple, declarând pentru Bloomberg că “acest medicament este incredibil de puternic în uciderea celulelor tumorale.

Dar, ca şi în cazul altor substanţe puternice, cum ar fi curcuma şi ghimbirul, ştiinţa confirmă ceea ce mulţi practicieni ai medicinei tradiţionale ştiau deja. Însă, în continuare multe plante care s-au dovedit adevărate “izvoare tămăduitoare”, nu devin subiect de analiză. Conform Natural Society, explicaţia ar fi că nu sunt investiţi bani în cercetarea acestor plante pentru că profiturile marilor corporaţii farmaceutice ar scădea, iar vestea proastă este că şi această decoperire va duce tot la crearea unui medicament farmaceutic care va avea nevoie de aprobarea FDA, va fi brevetat, “stors” de toţi nutrienţii şi în cele din urma, vândut pentru sume mari de bani.


3 Responses

  1. Pingback : O plantă din China – posibilă soluţie de vindecare a cancerului |

  2. Pingback : » Tratament naturist pentru cancer! Scapi de boala in 40 de zile cu ajutorul unei plante miraculoase! Opinia Timisoarei – Stiri din Timisoara cu foto si video, evenimente, locuri de munca, meteo, curs valutar, cancan, horoscop, imobiliare, Fac

Comenteaza acest articol

O plantă chinezească elimină cancerul în 40 de zile

by   1 min
3