Home > beauty > Vrei o schimbare de look? 8 lucruri pe care trebuie să le spui dinainte coafezei

Vrei o schimbare de look? 8 lucruri pe care trebuie să le spui dinainte coafezei

schimbare de look

Toate femeile își doresc, la un moment dat o schimbare de look. Fie că s-au plictisit de o tunsoare, fie că doresc să adopte o altă culoare, această decizie devine dificilă când ajungi la salon. Schimbarea de look le va aduce însă acel plus de încredere de sine de care au nevoie pentru a se simți mai fericite.

Obținerea unei tunsori potrivite poate fi o experiență anevoioasă. Dacă frizerul va tăia prea mult? Dacă noua tunsoare nu se va potrivit cu forma feței? Cât voi plăti la final? Sunt doar câteva din întrebările pe care doamnele și domnișoarele și le pun când se află pe scaunului hairstilistului.

Hairstilistul celebrităților Anthony Nader a dezvăluit care sunt cele 8 lucruri pe care ar trebui să le spui mereu frizerului înainte de a băga foarfeca în păr.

  1. Dacă plănuiți să vă vopsiți părul, coafeza trebuie să știe de câte ori v-ați vopsit înainte de această schimbare de look, ce produse și mai ales ce culori au fost folosite, pentru a doza corespunzător noile culori.
  2. Fiți sinceră și mărturisiți ce buget aveți. Nu vreți să fiți într-o situație stânjenitoare la recepție când vi se întinde bonul fiscal. Deși pare jenant, întrebați dinainte cât vă ajunge toată treaba.
  3. Femeile care încearcă să reproducă stilul unei celebrități, ar face bine să se concentreze exact asupra a ceea ce le place la părul ei: se potrivește cu forma feței, poate fi întreținut ușor, se aranjează rapid, toate aceste aspecte sunt extrem de importante de luat în calcul.
  4. Comunicarea este foarte importantă pentru o tunsoare reușită. Spuneți ce vă place, cereți recomandări și sfaturi și întrebați de fiecare dată ce vi se face la păr.
  5. Tunsoarea se realizează și în funcție de cât timp dispui pentru a-l aranja pentru ieșirile din casă. Dacă ești mereu în grabă, atunci optează pentru o tunsoare simplă, ușor de aranjat.
  6. Dacă ești sub tratament cu medicamente, trebuie să-i spui stilistului. Unele medicamente pot provoca iritarea scalpului și din păcate, chiar și ruperea părului. Doar așa va ști dacă părul necesită tratamente cosmetice suplimentare.
  7. Dacă sunteți nemulțumit de cum decurge procesul de schimbare a lookului, vorbiți. Greșeala s-ar putea îndrepta pe parcurs.
  8. Și nu în ultimul rând, spuneți-i coafezei ce produse de îngrijire a părului folosiți. Doar așa va veni cu recomandări de produse special adaptate pentru tipul dumneavoastră de păr.
Articole asemanatoare
Andra, SCHIMBARE RADICALĂ de LOOK! Uite cum ARATĂ acum
Beyonce şochează cu schimbarea dramatică de look
Sylvia şi-a schimbat culoarea părului. Vezi cum îi stă!
Laura

Vrei o schimbare de look? 8 lucruri pe care trebuie să le spui dinainte coafezei

by Andreea Damian   2 min
1