Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus

Chromatica, albumul care marca revenirea la pop a cântăreței Lady Gaga, va fi lansat mai târziu din cauza pandemiei de coronavirus.

Artista a amânat lansarea noului său album programat inițial să apară pe 10 aprilie din cauza pandemiei. „Deși cred că arta este unul dintre cele mai puternice lucruri prin care trebuie să oferim bucurie și vindecare pur și simplu nu e bine”, a spus vedeta într-un comunicat transmis pe Instagram.

În aceeași postare, artista a confirmat, de asemenea, că se simte obligată să își anuleze reședința din Las Vegas dar și alte spectacole surpriză.

Ea și-a îndemnat fanii să rămână acasă: „În primul rând, vreau să mă asigur că toată lumea rămâne în siguranță și practică distanțarea socială. Vă rog să știți că mă gândesc la voi toți. Am vrut să vă spun că, după ce m-am gândit mult, am luat decizia incredibil de grea de a amâna lansarea albumului Chromatica. Voi anunța curând o nouă dată a lansării”, a mai scris vedeta.

În luna februarie, Gaga a lansat primul single de pe album, „Stupid Love”. Piesa dance-pop a fost bine primită de fani, iar videoclipul muzical filmat în întregime cu telefonul mobil o prezintă pe Lady Gaga îmbrăcată în roz, dansând pe o altă planetă.

ARTICOLE SIMILARE

Bella și Gigi Hadid au transformat cărțile în noul accesoriu fierbinte al anului 2019

Dora Constantinovici

Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique

Andreea Damian

Cine va juca rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop

Andreea Damian

Suma uriașă pe care Madonna o va primi ca să cânte la Eurovision

Andreea Damian

Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

4 comentarii

Scrie un comentariu