Home > Agenda > Plateste cu Poezie de Ziua Internationala a Poeziei

Plateste cu Poezie de Ziua Internationala a Poeziei

De Ziua Internationala a Poeziei, Julius Meinl transforma poezia in moneda de schimb. Sambata, 21 martie 2015, pentru al treilea an consecutiv, romanii sunt invitati sa plateasca cu poezie pentru o cafea in 200 de locatii Julius Meinl din tara. In campania acestui an sunt implicate 23 tari si peste 1.100 de locatii Julius Meinl.

 

Campania „Plateste cu Poezie” a inceput in Romania in data de 25 octombrie 2013, cand consumatori din toata tara au platit cu poezie in 80 de locatii Julius Meinl si au strans in total 6.300 de poezii. In 2014, de Ziua Internationala a Poeziei, iubitorii de cafea au venit in cele 150 de cafenele Julius Meinl participante si au scris nici mai mult, nici mai putin decat 15.356 de poezii – ale marilor poeti, din creatiile proprii sau inspirate de moment.

Plateste cu o poezie in peste 200 de locatii Julius Meinl din Romania

Cultura cafenelelor vieneze reprezinta o sursa de poezie pentru aceasta zi speciala. In acest sens, pe 21 Martie, Julius Meinl si partenerii sai HORECA (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) invita la sustinerea mesajului principal al campaniei: “Intr-o lume dominata de bani, ce valoare mai au sentimentele?” Lista completa a celor peste 200 de locatii Julius Meinl din tara poate fi consultata aici.

Tibor Dobri, Managing Director CEE South-East Julius Meinl, considera ca acest proiect a crescut frumos in tot acest timp: “Am inceput curajos in anul 2013, prin editia pilot Plateste cu Poezie, iar acum, iata, Ziua Internationala a Poeziei capata o semnificatie speciala pentru 23 de tari. Acest lucru ne bucura nespus pentru ca reusim sa inspiram oameni din toate colturile lumii si sa ducem traditia si valorile noastre mai departe, la un asemenea nivel.”

Articole asemanatoare
Emtithal Mahmoud, cea mai puternică voce feminină din poezia modernă
Julius Meinl prezinta cea mai recenta inovatie din lumea cafelei
Experimentul Julius Meinl a schimbat peste 5500 poze de profil in poezii de profil
Pe 1 octombrie romanii sunt invitati sa scrie Poezie in doi in schimbul cafelei

Comenteaza acest articol

Plateste cu Poezie de Ziua Internationala a Poeziei

by   1 min
0