Home > Lifestyle > Plaza România dă startul reducerilor de vară

Plaza România dă startul reducerilor de vară

La Plaza România prețurile sunt in tendinte! Campania de vară vine cu discounturi de până la 70% și premii atractive pentru pasionații de cumpărături.

Între 15 iulie și 30 august, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 150 lei pot câștiga unul dintre marile premii ale verii, constând în trei pachete de răsfăț, dedicate în special doamnelor, însă nici partenerii acestora nu sunt uitați.

Fiecare pachet include un voucher de cumpărături în valoare de 1.500 lei, o sesiune de make-up oferita de Sephora, hairstyle și manichiură de la Bram’s Beauty Concept, un abonament WorldClass pentru o lună și o cină romantică în doi la restaurantul Coltul Verde. De asemenea, clienții pot câștiga premii instant în magazinele din centrul comercial.

„Vara aceasta, pe lângă reducerile substanțiale practicate de toate magazinele din centrul comercial, îi răsfățăm pe clienții noștri cu premii care cu sigranță le vor face vara mai frumoasă! Așadar îi așteptăm în magazine și le urăm spor la cumpărături”, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza România.

Articole asemanatoare
Carti, jocuri, muzica si filme – totul este mai ieftin de Black Friday
Dana Savuica iti recomanda 8 piese de incaltaminte pe care nu trebuie sa le ratezi!
Dansul colectiilor de iarna 2015 in Plaza Romania
Colectiile de iarna defileaza intr-un show unic

Comenteaza acest articol

Plaza România dă startul reducerilor de vară

by   1 min
0