Tabu
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Poliamoria sau cum fiica lui Will Smith dă startul unui nou trend în relațiile intime

Poliamoria este practica, starea sau capacitatea de a avea, în același timp, mai multe relații de iubire sexuale în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Iar fiica de 18 ani a actorilor Will Smith și Jada Pinket-Smith nu este împotriva acestui tip de relații amoroase. Sau mai degrabă, nu pentru foarte mult timp. Pentru că Willow Smith își dorește să se iubească și cu o femeie și cu un bărbat. În același timp!

Pustoaica a făcut aceste dezvăluit în emisiunea mamei sale, Red Table Talk, unde era prezentă și bunica. Jada Pinket-Smith a discutat cu fiica sa diverse subiecte, inclusiv dependența de filmele pentru adulți. De data aceasta, familia Smith a decis să dezbată o temă mai specială – relațiile poliamoroase. „Îmi plac bărbații și femeile în mod egal. Nu sunt una dintre acele persoane care sunt obsedate  de experiențele sexuale, mă concentrez pe o legătură emoțională, așa că, cu siguranță îmi doresc o relație cu un bărbat și o femeie”, a mărturisit Willow.

Willow Smith, la masa discuțiilor cu mama și bunica sa

Jada își sprijină fiica și vrea cu orice preț să fie fericită. Dar bunica sa, Banfield Norris, împărtășește o opinie diferită: „Te ascult și încerc să fiu open-mind, dar discursurile tale sunt stupide”, a comentat ea.

Iertarea excesivă confirmă bănuielile fanilor. În octombrie 2018, Will Smith a trebuit să comenteze zvonurile potrivit cărora el și soția lui erau swingeri. „Să clarificăm ceva. Nu am fost niciodată swingeri”, a spus actorul, după care Jada a adăugat râzând că pentru ei este un mod deosebit de viață.

Ce este poliamoria?

Poliamorul este un neologism și un cuvânt hibrid: poly provine din limba greacă și înseamnă mai mulți/multe, multiplu, iar amor provine din limba latină și înseamnă iubire. Cuvântul a fost adus în vorbirea curentă în mod independent de mai multe persoane, printre care Morning Glory Zell-Ravenheart, al cărei articol intitulat „A Bouquet of Lovers” („Un buchet de iubiți”) (1990) a încurajat răspândirea termenului, și Jennifer Wesp, care a creat newsgroup-ul Usenet alt.polyamory în 1992. Totuși, termenul a fost utilizat ocazional încă din anii ’60, iar acest tip de relații existau chiar și în afara culturilor poligame cu mult înainte ca numele să fie inventat; pentru un exemplu datând din anii 1920, vezi William Moulton Marston.

Nu există, totuși, o definiție unică universal acceptată a poliamorului. Există accepția generală că poliamorul presupune multiple relații consensuale de iubire (sau deschiderea către acestea), dar dincolo de acest punct, termenul este la fel de ambiguu ca și cuvântul iubire. Este mai probabil ca o relație să fie numită poliamoroasă dacă este de lungă durată, implică un angajament (de exemplu o ceremonie oficială) și înțelegeri privind traiul și/sau organizarea financiară în comun, dar nici unul dintre aceste criterii nu este necesar sau definitoriu.

ARTICOLE SIMILARE

Trump şi Obama nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry

Andreea Damian

Cele 5 zone pe care trebuie neapărat să aplicați protecție solară

Andreea Damian

11,6 miliarde de microplastice ajung în organism când bem ceai la pliculeț

Andreea Damian

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă. Ce spune actrița despre sarcină

Andreea Damian

Top 7 cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti

realitatea

Ce NU vor să audă bărbaţii în pat?

3 comentarii

Scrie un comentariu