Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Poliţistă promovată după ce a alăptat un bebeluș subnutrit pe holurile spitalului

Gestul impresionant al unei polițiste din Argentina a făcut înconjurul lumii. Celeste Ayala a fost avansată de superiorii ei după ce a hrănit la propriul sân un bebeluș preluat de Protecţia Copilului. Femeia a văzut copilașul de șase luni, murdar și care miroasea urât, plângând într-unul din saloanele spitalului de copii Sor María Ludovica, de lângă Buenos Aires.

Celeste Ayala devenise de curând mămică, iar scâncetele micuțului nu au lăsat-o indiferent. Polițista, care era de serviciu în acel moment, s-a apropiat de micuț și l-a mângâiat pe creștet. Apoi a cerut voie conducerii spitalului să îl alăpteze pe bebeluș, care mai are acasă cinci frați subnutriți. A primit permisiunea și a hrănit copilul despre care spunea că era vizibil înfometat.

„Am observat că era înfometat şi că îşi tot băga mâna în gură, aşa că am cerut să îl îmbrăţişez şi să îl alăptez. A fost un moment trist, mi-a frânt inima să îl văd aşa. Societatea ar trebui să fie mai sensibilă când vine vorba despre copii care suferă. Nu poate continua această situaţie”, a spus Ayala pentru site-ul Cronica, conform The Guardian.

Marcos Heredia, colegul de tură al Celestei Ayala a postat pe Facebook o fotografie în care femeia, vizibil tulburată de starea copilului, îl alăptează. „Am vrut să fac public acest mare gest de dragoste pe care l-ai făcut astăzi faţă de acest copilaș, pe care nu îl cunoșteai, dar faţă de care nu ai ezitat să te porţi ca o mamă. Nu ţi-a păsat că era murdar sau urât mirositor… Nu ne e dat în fiecare zi să vedem așa ceva.”, a scris Marcos Heredia în dreptul fotografiei.

Postarea lui a fost redistribuită de peste 100.000 de ori, iar viralizarea gestului poliţistei nu i-a lăsat indiferenţi nici pe superiorii ei.

Ministrul securităţii din provincia Buenos Aires a anunţat că Celeste Ayala a fost promovată de la ofiţer la sergent. „Am dorit să îţi mulţumim în persoană pentru acel gest de dragoste spontană care a reușit să calmeze plânsul acelui copilaș. Așa este un poliţist cu care să ne mândrim, așa este poliţia pe care o dorim”, a scris acesta pe Twitter.

ARTICOLE SIMILARE

Prada va lansa o colecție de genți din deșeuri marine

Andreea Damian

Smiley, gest fabulos pentru Gina Pistol, de ziua ei de naștere

Andreea Damian

Lituanianul Cesnavicius inchide un post TV din trustul PRO!

Motivul pentru care Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au despărţit

Fran Lebowitz ⎪ Stilul vestimentar ca oglindă a personalității

Ciocîrlan

ROMANII au cele mai mici penisuri din Europa???