Home > Agenda > „Politisti fara Frontiere” revine cu sezonul al doilea!

„Politisti fara Frontiere” revine cu sezonul al doilea!

Serialul „Politisti fara Frontiere”, o productie originala AXN, revine in Romania cu cel de-al doilea sezon. Primul episod va fi difuzat pe AXN in data de 23 septembrie, de la ora 22:00 si se bucura de prezenta exceptionala a lui Marcel Iureș.

„Politisti fara Frontiere” este povestea unei echipe de detectivi de elita, formata din cinci tineri detectivi ambitiosi, condusi de Capitanul Louis Daniel. Fiecare episod prezinta povestea investigatiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondiala si a urmaririlor spectaculoase, care strabat granitele tarilor europene.

Alaturi de scenele de actiune care tin telespectatorii cu sufletul la gura, serialul se concentreaza  si pe latura umana, pe dramele personajelor principale: Carl Hickman (William Fichtner), un fost polițist din New York, retras din functie in urma unei confruntari care il lasa schingiuit, si Louis Daniel (Marc Lavoine), liderul echipei, care cauta razbunarea pentru asasinarea fiului sau de catre gangsterul Dimitrov (Marcel Iures).

„Politisti fara Frontiere”, o productie semnata de creator

ii serialului „Minti Criminale”, a fost aplaudata de fanii din intreaga lume atat pentru distributia de exceptie, cat si pentru locatiile superbe in care a fost filmata. Serialul se bucura de performanta exceptionala a lui William Fichtner (celebru mai ales pentru rolurile din „Elysium” si „Prison Break”), a castigatorului Globurilor de Aur, Donald Sutherland (cunoscut in ultimii ani pentru „Jocurile Foamei”), precum si a lui Tom Wlaschiha (cunoscut si pentru rolul din „Jocul Tronurilor”). Noul sezon imbogateste distributia cu trei noi nume importante. Lara Rossi (cunoscuta pentru rolurile din „Life of Crime” si „Murder: Joint Enterprise”) va deveni unul dintre personajele permanente, iar roluri episodice vor avea Carrie-Anne Moss („Vegas”, „The Matrix”) si Ray Stevenson („Dexter”, „Cartea lui Eli”).

Sezonul 2 din „Politisti fara Frontiere” cuprinde 12 episoade, care vor putea fi vizionate pe AXN incepand cu 23 septembrie, in fiecare marti, de la ora 22:00.

Articole asemanatoare
Cernobîl
Serialul HBO a crescut fluxul de turiști la Cernobîl
Recenzie: Prietena mea genială la final, tu cine ești, Lila sau Lenu?
Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată
Jennifer Aniston spune că au existat discuții despre reluarea Friends

Comenteaza acest articol

„Politisti fara Frontiere” revine cu sezonul al doilea!

by   1 min
0