Home > Vedete > Cainele Pomeranian – o vedeta in adevaratul sens!

Cainele Pomeranian – o vedeta in adevaratul sens!

Pomeranian, Pom, sau Pom Pom, indiferent cum i se spune, pare un caine cumparat dintr-un magazin cu jucarii pufoase. De marimea unei sticle de apa, catelul are un suflet mare de marimea Pomeraniei, regiune vasta din Centrul Europei ce da denumirea acestei rase de caini.

Cainele Pomeranian a devenit vedeta, fiind una din rasele de caini cu traditie, regina Victoria a detinut un Pomeranian mic, apoi rasa a devenit populara in intreaga lume. In timpul reginei Victoria, au fost facute diverse incrucisari astfel incat dimensiunea acestui caine pomeranian a scazut la aproximativ jumatate.

Vedetele iubesc aceasta rasa!

Cainele Pomeranian este jucaus si tinde sa fie iubitor si protector cu stapanii lui. Aratand ca o vulpita pufoasa, catelul nu este doar frumos, ci si destept si iubitor. Se pare ca nu doar noua ne-a furat inima, multe vedete au ales varianta acestei rase de caini. Printre acestea se numara: Gwen Stefani, Zayn Malik si Gavin Rossdale, Sharon Osbourne, Paris Hilton, Hilary Duff, Nicole Richie. Gwen Stefani si sotul ei au un Pomeranian pe nume Chewy, iar Zayn Malik si Perrie Edwards se bucura de cainele lor Pomeranian, leu wannabe, Hatchi.

Exemplare ale acestei rase de caini ajunsi vedete

Din seria pomeranienilor influenti ii mai prezentam si pe Boo si Flint. Flint a devenit vedeta pe retelele sociale si are propriul calendar in prezent. Recent, fotografiile sale au fost publicate intr-o carte, Adventures With Flint the Fabulous Pomeranian. Boo este un alt Pomeranian cunoscut, acesta are milioane de fani in mediul online, propria carte, un animal de plus si o pagina de wikipedia. Se spune adesea ca Boo este cel mai dragut caine, el numara 17 milioane de likeuri, aproape cat populatia Romaniei si mai mult decat orice politician de la noi. Pe langa fani, Boo are si critici, multi afirmand ca este doar un pomeranian cu o tunsoare. Tot un Pomeranian este vedeta si unui joc pe Playstation numit Tokyo Jungle.

Ne bucuram ca traim intr-o lume cu Pomeranieni pufosi. Poms, rock on! Ne umpleti inima de bucurie.

Sursa foto: Facebook, Pinterest


Loading...

Comenteaza acest articol

Cainele Pomeranian – o vedeta in adevaratul sens!

by realitatea   1 min
0