Tabu
LIFESTYLE

Pommery POP Safari

Brandul de sampanie Pommery a mai adaugat o sticla in palmaresul de editii limitate: Pommery POP Safari, creatie a artistului Takahiro Okawa

In 1999 Pommery a fost primul brand de sampanie care a lansat un produs ce a revolutionat piata de profil: POP, o sampanie intr-o sticla mica, menita a fi bauta direct din recipient sau cu ajutorul unui pai. Este o sampanie autentica, creata conform metodelor traditionale apartinand lui Thierry Gasco, faimosul Cellar Master al Casei Pommery si Presedinte al Ecologists of France.
POP combina note florale si aroma de citrice intr-un gust fin iar din 2004 isi ,,descopera’’ o latura mai sensibila reflectata in sampania rose, PINK POP, o bautura perfecta pentru momente romantice.

Continuand spiritul inovativ si artistic al lui Madame Louise,   Pommery da ocazia tinerelor talente sa transforme  POP intr-o opera de arta. In fiecare an un alt artist isi exprima, nestingherit si fara tabu-uri, viziunea intr-o editie limitata: POP Art Collection.
Caracterizat printr-un  design futurist, caracter nomad si spirit etic colectia POP Art este o adevarata referinta artistica. Mica sticla de Pommery intra in analele artei contemporane si capata statusul de element de cult.

Artistul Takahiro Okawa a fost ales pentru a treia editie a Pop Art Collection datorita felului in care combina culorile, expresivitatea desenelor sale si spiritul universal insuflat de acestea. Artistul ne face o invitatie in inima junglei prin intermediul colectiei sale Pop Safari.

Takahiro Okawa s-a nascut in 1975 in Yokohama si este absolvent al Univerity of Toristudai. A inceput prin a lucra ca freelance designer in timpul studiilor. Dupa ce a lucrat doi ani  in companii specializate in productie si-a deschis SINAP, unde este director artistic, specialitatea sa fiind design-ul  si  identitate vizuala. Okawa este un artist care s-a bucurat de-a lungul timpului de participarea la numeroase expozitii.

Pommery POP Safari este sampania perfecta pentru zilele de vara. Iar ambalajul va duce cu gandul la cele mai exotice escapade.

Pommery, vizionara
Traditia arata ca Pommery sfideaza convetiile, sparge tiparele. Inca din 1874,  planificand viitorul, Madame Pommery  a creat conceptul de sampanie “Brut Nature” care avea sa se raspandeasca in intreaga Europa.

Caracteristicile Pommery Brut Royal si ce o face speciala:
Culoarea: Galben pal, cu reflexii verzui
Aroma: Vie si ,,vesela’’, proaspata, usoara, fina, delicata si generoasa
Gustul: Inspira eleganta si prospetime, datorat strugurilor de Chardonnay.
Cand poate fi servita sampania Pommery Brut Royal? In orice moment al zilei.

In Romania sampaniile Pommery se gasesc numai in buticurile cu delicatese si in cele mai scumpe restaurante si hoteluri.

Despre Cristalex:
Infiintata in anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate si respectate companii specializate in distributia bauturilor alcoolice de import. Compania Cristalex detine  o cota de piata importanta si se remarca prin prestigiul marcilor din portofoliul sau: Campari, SKYY Vodka, Cutty Sark, Teacher’s, Jim Beam, Maker’s Mark, Aperol, Cinzano, Grant’s, Glenfiddich, Courvoisier, Pommery si multe altele.

ARTICOLE SIMILARE

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10

Andreea Damian

IULIA VÂNTUR a aşteptat asta! Uite cine VINE ÎN ROMÂNIA, să filmeze în MUNŢII BUCEGI!

Jane Fonda a descoperit tratamentul pentru tinereţea veşnică. Isi injecteaza…

Adela Popescu a slabit 5 kilograme in doua luni! Afla ce regim a urmat

Judecătorul-bucătar, afară din Magistratură?

Adolescentele care au urmărit Dosarele X au ales cariere în domeniul științei

Dora Constantinovici

1 comentariu

Pommery POP Safari | Elodia 8 June 2011 at 18:23

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu