Home > Agenda > NERVI la lotul de gimnastica: CATALINA PONOR se revolta in fata antrenorilor BELU si BITANG! Declaratie incendiara a gimnastei!

NERVI la lotul de gimnastica: CATALINA PONOR se revolta in fata antrenorilor BELU si BITANG! Declaratie incendiara a gimnastei!

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice, informează TVR1. In context, este de amintit ca Sandra Izbasa are o relatie speciala cu antrenoarea Mariana Bitang, fiind iubita baiatului acesteia – Andrei, asa cum presa a scris de mai multe ori.

“După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (n. r. – Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cătălina Ponor a intrat a doua în finala de la bârnă, execuţia sa fiind notată cu 15.066. Ultima sportivă intrată însă în concurs, Alexandra Raisman, a fost notată cu 14.966, antrenorii ei depunând contestaţie. Arbitrii au acceptat contestaţia şi, după noi verificări, au mărit dificultatea exerciţiului, obţinând nota finală 15.066

 

Articole asemanatoare
bogdan jianu si catalina ponor
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, cel mai nou și atipic cuplu din showbizz
Se marita CATALINA PONOR!
Ce face Tommy Ramos cand e departe de CATALINA PONOR! Iata FOTO!
CATALINA PONOR, cadouri de CASA NOUA de ziua ei! TOMMY RAMOS n-a venit!

1 Response

  1. Fonduri UE

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

NERVI la lotul de gimnastica: CATALINA PONOR se revolta in fata antrenorilor BELU si BITANG! Declaratie incendiara a gimnastei!

by realitatea   1 min
1