Tabu
CULTURE Slider

Portalul Realitatea.NET, record de vizitatori în luna aprilie: locul 1 la nivel național în online-ul românesc

Realitatea.NET

Site-ul de știri al Trustului Realitatea și-a desăvârșit poziția pe piața media. Informațiile la cald, redate cu obiectivitate, consistența editorială, știrile în exclusivitate și acoperirea cu acuratețe a crizei generate de coronavirus pe plan intern și internațional, precum și campania de mobilizare “Lupta pentru România” au condus site-ul Realitatea.net în topul clasamentului online, poziționându-l ca sursa predilectă de informare a publicului larg.

Cu 12,52 milioane de vizitatori unici și aproape 42 de milioane de afișări, site-ul nostru a urcat pe locul 1 în clasamentul lunii aprilie, la nivel național.

Cei mai activi cititori ai site-ului Realitatea.net au fost cei din grupa de vârstă 25-34 de ani, urmați de cei din categoria de vârstă 35-44 de ani.

Potrivit datelor, aproape 58% dintre cititori sunt bărbați.

Site-ul nostru de știri a reprezentat, și de această dată, cea mai credibilă sursă de știri și pentru Diaspora. Cei mai mulți cititori din afara granițelor sunt din Marea Britanie.

Peste 90% dintre cititori au accesat Realitatea.net de pe un dispozitiv mobil și peste 53% au citit știrile de pe pagina noastră de Facebook.

Cea mai accesată pagină, cu peste 200.000 de citiri, este reprezentată de statistica interactivă, actualizată în timp real, despre evoluția coronavirus în România.

Astfel, Realitatea.net și-a desăvârșit poziția în online-ul românesc. Un amănunt foarte important: și celelalte 60 de site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în ultima lună, o creștere semnificativă.

Vă mulțumim!

ARTICOLE SIMILARE

Un Craciun magic cu Burberry

Fotografie cu Cristiana Apostol – Victorie

realitatea

Botez in familia lui Cheloo (Parazitii)

realitatea

Sandalele inspirate de anii ’90, în tendințe și în sezonul primăvară/vară 2020

Andreea Damian

Freddie Mercury, secretul pe care l-a păstrat până pe patul de moarte

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu