Tabu
lifestyle

Portret robot al celei mai bune prietene a bărbaților gay

Portretele robot au dezavantajul neclarității și stilizării excesive, dar un portret robot al celei mai bune prietene a bărbaților gay nu poate avea foarte mult de suferit, întrucât auzim despre ea numai lucruri bune.

Are un criteriu în plus la bărbați. La lunga listă de criterii pe care o are voit sau nevoit orice femeie în momentul în care cântărește eligibilitatea unui bărbat, cea mai bună prietenă a unui bărbat gay are un criteriu în plus: acesta nu trebuie să fie homofob, și dacă se poate, chiar activist gay.

Åžtie mai multe despre istoria gay și poate face lobby. E deseori prezentă la manifestările și evenimentele pro-gay și cunoștințele ei despre istoria drepturilor gay sunt aproape academice.

Este o foarte bună consilieră în relații. Åži nu numai în relațiile gay! A fost, probabil, expusă la o multitudine de atitudini emoționale și poate și mai important, știe și ce rezultă din fiecare dintre acestea!

Este un foarte bun ghid în lumea urbană gay. Probabil a fost în cel mai nou club gay și cunoaște scena gay mai bine chiar decât unii membri ai comunității.

Are gaydar. Dovada vie că există învățare socială, cea mai bună prietenă a unui bărbat gay se va feri de bărbații complicați, neserioși sau gay.

Are modele de viață în persoanele gay. Alături de cel mai bun prieten a descoperit personalități minunate în lumea LGBT și cel mai probabil îi consideră modele în viață.

Discernământul ei social este perfect. Angajare eco? Salvarea animalelor fără stăpân? Activități didactice cu copiii orfani? Strângere de fonduri? Este partenerul ideal pentru toate aceste acțiuni.

Este mai deschisă la bonding. Alături de cel mai bun prieten gay a depășit limitele emoționale pe care doi indivizi le pot avea și este mai deschisă la exprimarea afectivă.

Are un simț al modei mai dezvoltat. Moda pe care și-o asumă a trecut deja de privirea critică a celui mai bun prieten gay.

Va fi o mamă mai bună. Deoarece experiențele cât mai diverse cu persoane cât mai diferite intră întotdeauna la capitolul învățare activă, prietena cea mai bună a unui bărbat gay va fi cu siguranță o mamă mai bună.

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron se iubește cu un fermier

realitatea

George Michael are un nou iubit – FOTO

realitatea

Bărbații mint mai mult decât femeile

realitatea

Lady Gaga naște și se dezbracă în “Born This Way” – VIDEO

realitatea

Pregătește-ți schiurile! 3 cele mai frumoase stațiuni din Alpii Elvețieni

Andreea Damian

Amintiri și povesti mai deocheate

realitatea

Scrie un comentariu