Tabu
lifestyle

Porumboiu este pus pe achizitii

Adrian Porumboiu negociaza in aceste zile preluarea unui producator si retailer de preparate din carne din Vaslui, care acopera mai multe orase din Moldova. Omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu intentioneaza sa intre in productia si retailul de preparate din carne printr-o achizitie: surse apropiate tranzactiei au declarat pentru MONEY EXPRESS  ca Porumboiu este deja in negocieri pentru preluarea producatorului si distribuitorului de carne si preparate Koket.

Adrian Porumboiu a nu a dorit sa vorbeasca despre acest subiect, dar sursele mentionate afirma ca discutiile sunt destul de avansate, preluarea urmand sa aiba loc – daca partile vor ajunge la o intelegere – intr-o luna sau doua. Compania vizata de Adrian Porumboiu este pe piata preparatelor din carne din 1994, fiind infiintata de Adrian Dragos Iftime (36 ani), care detine 100% din societate. In noiembrie 2008, el a fost ales deputat de Vaslui, din partea PD-L. Adrian Iftime a dezvoltat compania treptat, aducand-o in 2008 la o cifra de afaceri de circa 7 mil. euro, in urma unor investitii cu fonduri europene.

O particularitate a companiei vasluiene este dezvoltarea unei retele de retail in judetele Moldovei, sub brandul Koket. Iftime a deschis in cateva orase mari din nordul tarii – printre care Iasi, Bacau, Suceava si Botosani – cate 2-3 magazine Koket, in care comercializeaza produsele fabricate la Vaslui. In acelasi timp, distributia preparatelor se realizeaza si in alte magazine alimentare. (Radu Burlacu)

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Cristea:”Sotul ma cearta ca AM SLABIT prea mult”

Normandia, destinație hype de vacanță

realitatea

Ashton Kutcher vrea să îşi ia casă de 10 milioane $ – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu