Tabu
Image default
lifestyle

Porumboiu, in anul achizitiilor

Criza financiara pare sa-l fi prins intr-un moment bun pe Adrian Porumboiu, care in aceasta perioada se gandeste intens la achizitii. “Avem deschise trei linii de negociere in vederea unor achizitii”, spune Adrian Porumboiu in numarul din aceasta saptamana al revistei MONEY EXPRESS .

Porumboiu este actionarul majoritar al grupului de firme Racova, unul dintre cei mai mari producatori agricoli din Romania, cu afaceri de circa 200 mil. de euro anul trecut. “Acum sunt un jucator regional, iar dupa finalizarea achizitiilor aceasta situatie se va schimba”, spune omul de afaceri vasluian.

Ceea ce inseamna ca tintele de achizitii – pe care se straduieste sa le tina secrete pentru ca, spune el, ar duce la cresterea pretentiilor financiare in timpul negocierilor – nu mai sunt neaparat din judetele Moldovei. Pe langa de-regionalizare, Porumboiu mai ofera un indiciu despre planul sau de extindere: dezvoltarea capacitatilor de procesare. “Pe grau avem productie cu mult peste capacitatea de procesare” – explica omul de afaceri vasluian.

Zona care este si in vizorul fondurilor de investitii. “Suntem interesati de aceasta zona (procesare – n.r.), dar nu concuram cu domnul Porumboiu”, replica Cristian Nacu, partener la Entreprise Investors. Adrian Porumboiu spune ca va folosi pentru eventualele achizitii fondurile proprii ale companiei, insa are in vedere si imprumuturi bancare. (Radu Burlacu)

ARTICOLE SIMILARE

De Valentine’s Day, First Romanian Darkfest

realitatea

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost surprinşi sărutându-se – FOTO

realitatea

Cum se simte Bucureștiul într-o zi: Unu

realitatea

Beatrice Rancea suferă de BULIMIE

De ce nu tine Andreea Marin post? Declaratie uimitoare!

Actorul Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Scrie un comentariu