Tabu
lifestyle

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

Evenimentul anului se apropie! O lume întreagă va fi martoră la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, pe 29 aprilie. Poţi sărbători şi tu la Bucureşti, în cadrul unui eveniment special, alături de Ambasadorul britanic şi invitaţii săi.

Tot ce trebuie să faci este să povesteşti pe blogul personal care au fost elementele inedite ale nunţii tale, de care îţi vei aduce aminte o viaţă întreagă. Poveştile vor fi promovate pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice, http://www.facebook.com/BritishEmbassyBucharest, iar prietenii tăi vor putea să le voteze. Cea mai populară dintre înscrieri va fi premiată cu un cadou exclusivist – cuplul câştigător va participa la petrecerea organizată de Ambasada britanică cu această ocazie.

Înscrie în concurs povestea nunţii tale, în perioada 18-27 aprilie, şi trimite-ne linkul pe adresa [email protected], împreună cu detaliile tale de contact. Nu uita să menţionezi în subsolul blogului următoarea referire la concurs: Această poveste face parte din campania organizată de Ambasada britanică la Bucureşti pentru promovarea Nunţii Regale.

Încurajează-ţi prietenii să te voteze!

ARTICOLE SIMILARE

All That Jazz: Interviu cu Mihai Iordache

Operațiile estetice le sperie pe vedete

realitatea

Dosarul prostitutiei de lux. “Mama” Marta le preda gheiselor ei bunele maniere

De ce a scris Joan Smith articolul despre pantofii doamnei Udrea

realitatea

Invazia Cristalurilor de Bohemia la MNAR

realitatea

Criza provoaca fisuri in betoane

realitatea

Scrie un comentariu