Home > Agenda > Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

Evenimentul anului se apropie! O lume întreagă va fi martoră la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, pe 29 aprilie. Poţi sărbători şi tu la Bucureşti, în cadrul unui eveniment special, alături de Ambasadorul britanic şi invitaţii săi.

Tot ce trebuie să faci este să povesteşti pe blogul personal care au fost elementele inedite ale nunţii tale, de care îţi vei aduce aminte o viaţă întreagă. Poveştile vor fi promovate pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice, http://www.facebook.com/BritishEmbassyBucharest, iar prietenii tăi vor putea să le voteze. Cea mai populară dintre înscrieri va fi premiată cu un cadou exclusivist – cuplul câştigător va participa la petrecerea organizată de Ambasada britanică cu această ocazie.

Înscrie în concurs povestea nunţii tale, în perioada 18-27 aprilie, şi trimite-ne linkul pe adresa pressbrit@ines.ro, împreună cu detaliile tale de contact. Nu uita să menţionezi în subsolul blogului următoarea referire la concurs: Această poveste face parte din campania organizată de Ambasada britanică la Bucureşti pentru promovarea Nunţii Regale.

Încurajează-ţi prietenii să te voteze!

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

by realitatea   1 min
0