Home > Fashion > Povestea celei mai râvnite rochii de mireasă din lume

Povestea celei mai râvnite rochii de mireasă din lume

rochie de mireasă

„E de vis și ne-o dorim”, este mesajul transmis de mii de tinere care urmează să îmbrace rochia de mireasă. Pinterestul și organizarea nunții merg mână în mână de o perioadă încoace. Fie că ești o viitoare mireasă, fie că ești o femeie care nu are încă gânduri de măritiș. Există o șansă bună să „răsfoiești” site-ul pentru a găsi fotografiile care să te inspire în alegerea rochiei de mireasă, a decorațiunilor sau a aranjamentelor florale. Dar cea mai importantă parte a planificării, fie ea reală, fie ea fictivă, rămâne, binențeles, rochia de mireasă.

Pinterest este locul unde domnișoarele își găsesc inspirația, este locul unde acestea visează cu ochii deschiși, de ce nu, la clipa în care vor îmbrăca rochia albă de mireasă. Printre cele mai apreciate și distribuite fotografii pe Pinterest se numără cele cu o rochie de mireasă diafană.

O rochie de mireasă creată de brandul australian Grace Loves Lace a făcut senzație pe rețelele de socializare. Modelul Hollie 2.0 a fost repostat pe Pinterest de peste 2,5 milioane de ori, scrie marieclaire.co.uk. Modelul unicat din dantelă, cu bretele subțiri, spatele gol și niște fâșii spectaculoase, care o fac să arate fabulos atunci când mireasa este în mișcare, costă 1.870 de dolari și poate fi comandată online în întreaga lume.

Rochia este vaporoasă și pare a fi ușor de purtat, oferind o imagine încântătoare celor care aleg să o poarte în ziua nunții. Straturile delicate de șifon și dantelă pun în evidență silueta, fără a adăuga un plus de volum. Ceea ce pare incredibil este faptul că stocul de termină foarte repede, deși prețul piperat poate fi puțin prea mare pentru bugetul româncelor. Însă ce nu faci ca să te simți specială în cea mai importantă zi din viața ta? Din păcate, nu poți comanda rochia decât online, deoarece brandul australian Grace Loves Lace nu are magazine în afara Australiei.

Articole asemanatoare
grace kelly
De ce rochia de mireasă a lui Grace Kelly încă inspiră viitoarele mirese și după 64 de ani
Meghan Markle
Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important
meghan markle
Meghan Markle, acuzată că a copiat rochia de mireasă
meghan markle
Meghan Markle a purtat o rochie de mireasă Givenchy și voal de 5 metri

Comenteaza acest articol

Povestea celei mai râvnite rochii de mireasă din lume

by Andreea Damian   1 min
0