Tabu
FASHIONSlider

Povestea celui mai faimos model cu sindrom Down. Vrea să defileze pentru Victoria’s Secret

Visul australiencei Madeline Stuart a fost de a deveni model. A reușit, însă boala de care suferă a fost mereu o piedică în drumul ei spre succes. Tânăra de 21 de ani s-a născut cu Sindromul Down. Cu toate acestea, o cunosc milioane de oameni din lume și este cunoscută drept primul model din lume care a participat la New York Fashion Week.

De asemenea, Madeline Stuart a defilat pe unele dintre cele mai importante podiumuri din lume. Este și o sursă de inspiraţie pentru noi toţi, pentru că a reușit să demonstreze că niciun vis nu este prea mare. Într-atât, încât aspiră la ceva ce multe fete de rând  – normale -reușesc cu greu: să devină „îngeraș” Victoria’s Secret și să defileze pentru prestigioasa companie de lenjerie intimă.

Povestea ei de viață este una excepțională. Nu doar că s-a făcut remarcată la New York Fashion Week, dar tânăra deține propria linie vestimentară. Se află deja la a treia colecție și promite să nu renunțe.

https://www.instagram.com/p/Bn65Z_eh5jt/?taken-by=madelinesmodelling_

https://www.instagram.com/p/Bn4UVOfBGnz/?taken-by=madelinesmodelling_

https://www.instagram.com/p/Bn3T42BBa_5/?taken-by=madelinesmodelling_

Experiență pentru cel mai râvnit podium din lume – al Victoria’s Secret – are suficientă, pentru că a participat la numai puțin de 8 prezentări de modă. Deşi suferă de sindromul Down, Madeline Stuart și-a propus să demonstreze că niciun vis nu este prea mare şi că oricine, indiferent de înălţime sau greutate, poate avea şansa să obţină ce îşi doreşte.

https://www.instagram.com/p/BnuBI3Hh-1O/?taken-by=madelinesmodelling_

Mama ei, Rosanne Stuart, a declarat pentru WWD: „Nu are nevoie să se pregătească, este pregătită. Moda este viașa ei, doar iubește podiumul”. Într-o industrie în care evoluezi foarte greu, Madeline se concentrează pe progrese. „Cel mai mare obstacol este să convingi companiile să-și dea seama că diversitatea este viitorul și să nu le fie frică să mă folosească și să folosească alte modele cu astfel de probleme”, a mărturisit tânărul model.

Iar pentru australiancă niciun obstacol nu este de netrecut. Madeline continuă să muncească pentru a dovedi că merită timpul pierdut și energia consumată. Iar cel mai mare obiectiv al este este să defileze în cadrul celor mai cunoscut spectacole de modă și speră ca într-o bună zi să participe la măcar un show Victoria’s Secret.

Madeleine Stuart a fost întotdeauna cea mai populară fată din şcoală. Era plăcută de toţi colegii ei şi avea mulţi prieteni. Este foarte apreciată și în mediul virtual unde are milioane de fani.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Moss în Campania P/V 2009 Stella McCartney

realitatea

Street fashion: Mischa

realitatea

Cum să arăți mai tânără: trucuri de la Halle Berry

Andreea Damian

Tendințe: descoperă cele 10 piese esențiale ale anului 2020

Andreea Damian

Lady Gaga va juca în noul film despre dinastia Gucci

Ciocîrlan

Peachoo+Krejberg / VIDEO de la Paris Fashion Week

realitatea

Scrie un comentariu