Tabu
Image default
CULTURE

Povestea continua pe Lipscani!

Primul weekend de pe Strada BT, Lipscani, s-a incheiat in aplauzele trecatorilor, cu emotie si bucurie ca au trecut doua zile departe de stres, deadline-uri, griji.

Diminetile au fost inseninate de bucuria celor mici atunci cand s-au intalnit cu personajele lor preferate din desenele animate. Pe Strada BT, copiii au dansat, au cantat si au invatat sa  construiasca obiecte pentru a le oferi mamicilor.

Campionii “jocului mintii” – sahul, i-au impresionat pe trecatori cu micile lor secrete, purtand partide aprige. Cel mai tanar jucator de sah, in varsta de 4 ani, a tinut piept cu mare naturalete concurentilor cu ceva mai multa experienta.

Concertele de muzica clasica, momentele spectaculoase sustinute de cantareata de opera a Ansamblului Artistic al Armatei, Forai Hortenzia, piesa de teatru “Fa-mi loc!”, Caruselul Virtual si locul unde puteai deveni un star adevarat, dar si multe alte momente inedite au transpus participantii intr-o lume mai frumoasa.

Iar acesta a fost doar inceputul! Weekend-ul 16 – 17 mai va asteapta cu si mai multe surprize: cele mai cunoscute melodii din toate timpurile se vor auzi de pe scena Strada BT, trupe de jazz vor sustine show-uri dansante.

Tot pe 16 și 17 mai, pictorii iti vor oferi in dar un portret, iar unii dintre cei mai cunoscuti sculptori din Bucuresti vor transforma deseuri in… arta. Surpriza cea mai mare o vei primi chiar de la cativa extraterestri care au promis ca vor poposi pentru cateva ore pe Strada BT, intr-un show inedit de improvizatie.

ARTICOLE SIMILARE

BIEN SAVVY Bridal Sale

Laborator de Cocktailuri va invita la distractie!

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 86. Cum se alege cel mai puternic om din lume

Andreea Damian

Guns N-™Roses canta pentru hindusi

realitatea

Norvegienii reciclează 97% din PET-uri. Dar schema lor ne poate ajuta să rezolvăm criza plasticului?

Andreea Damian

Chris Simion vă invită la Undercloud

Scrie un comentariu