Home > Agenda > Povestea continua pe Strada BT!

Povestea continua pe Strada BT!

In luna mai, in fiecare dintre cele patru weekend-uri, strada Lipscani devine Strada BT, refugiul tau perfect pentru zilele de primavara.

Departe de stres, deadline-uri, griji, pe Strada BT vei fi asteptat cu multa voie buna, evenimente inedite, oameni frumosi, spectacole gandite numai pentru tine.

Tu vei fi personajul principal pe Strada BT…

Foarte aproape de Calea Victoriei si Universitate, in proximitatea Pietei Unirii, mergi sa fii surprins, in fiecare weekend din luna mai: concerte de muzica clasica, jazz, rock, piese de teatru in aer liber, spectacole de dans, evenimente artistice in premiera.

In fiecare dimineata, intre 10.00 si 13.00, copiii vor retrai magia celor mai cunoscute desene animate, alaturi de mascote care vin special pentru a canta, a dansa si a face poze alaturi de micuti.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize: fiecare poate fi vedeta pentru o zi cantand la Pianul BT, se poate transpune intr-o realitate virtuala cu multa adrenalina in Caruselul BT sau chiar poate deveni pictor sau sculptor in cadrul unor proiecte artistice inedite, de mari dimensiuni.

Pe Strada BT poti citi in “Biblioteca in aer liber” Humanitas: de data aceasta, scriitorii te intampina intr-o atmosfera de sarbatoare. Pentru ca relaxarea sa fie completa, poti citi intr-unul dintre locurile special amenajate, bucurandu-te in acelasi timp de flori supradimensionate.

Invita-ti prietenii la povesti cu soare, pe bancutele BT.

Articole asemanatoare
Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii
Cantat, liderul Noir Desire interzis la festivalurile de muzică din vară
BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti
La ce festival ne distram vara asta?

Loading...

Comenteaza acest articol

Povestea continua pe Strada BT!

by realitatea   1 min
0