Tabu
Image default
PEOPLESlider

Povestea cutremurătoare a lui Cabral. Prezentatorul s-a confesat fanilor

Cabral s-a confesat fanilor pe blog-ul său, unde a vorbit despre greutățile din viață dar și cum a fost părăsit de tatăl lui, lăsându-l în grija mamei, o femeie simplă, fără prea multe posibilități.

Prezentatorul a postat un text emoţionantr pe blogul său, intitulat „Şi hai. Că poți”, unde şi-a expus propria poveste. În ciuda lipsurilor, Cabral Ibacka a ajuns cunoscut după ce și-a explorat o serie de talente.

„Ce noroc. Ce ghinion. Ce șansă. Ce neșansă. Ce bulan, ce baftă! Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. (…) Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am dat exemplu, pentru că nu cred că merit. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere.”, scrie Cabral pe blogul lui.

„Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza. La școală ne învață ce nu putem. La liceu ne arată ce nu avem voie. La facultate, printre altele, ne explică limitele peste care nu putem trece. Societatea, așa cum este ea structurată, ne pune „la locul nostru”, ne apasă pe umeri până ne pune în genunchi… și din genunchi ne împinge pe burtă, târâș.”, continuă el.

„Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. Ce nu puteam fi. Ce nu era posibil vreodată să reușesc. Am zâmbit. Constant, am zâmbit. Și am avut încredere.”, mai scrie Cabral.

foto: cabral.ro

Prezentatorul povestește ce viață grea a dus după ce l-a părăsit tatăl său și ce sacrificii a fost nevoit să facă pentru a supraviețui.

„Mă compar în fiecare zi cu mine, cel din urmă cu o zi. Și cât timp există un progres, oricât e de mic… înseamnă că sunt bine. Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine.

Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas. Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de „nu poți” și nici de „n-ai cum”, adaugă Cabral.

Cabral Neculai Ibacka, cunoscut simplu Cabral, etse 44 de ani și este căsătorit cu Andreea Ibacka, din 201, cu care are un băiețel și o fetiță. Cabral mai are o fată de 19 ani din mariajul cu Luana Mitran (2000-2006).

ARTICOLE SIMILARE

Donald Trump a postat o imagine bizară la bustul gol: capul lui pe corpul lui Stallone

Dora Constantinovici

ALERTĂ: Gheață cu bacterii care pot proveni din fose sau fecalele animalelor în magazine

realitatea

Regina curățeniei Marie Kondo renunță să mai facă ordine acasă

Andreea Damian

Gabriel Cotabiță pregătește o surpriză la aniversare

Tabu Tabu

Pierre Cardin, înhumat la Montmartre în uniforma de academician

Ciocîrlan

Alina Pușcaș a avut vara asta trei vacanțe

Tabu Tabu

Scrie un comentariu