Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Povestea emoționantă a câinelui adoptat de designerul Stephan Pelger

Vedetele sunt și ei oameni și iubesc animalele, care sunt, pentru unii, cei mai buni prieteni. Este și cazul lui Stephen Stephen Pelger care are un nou prieten patruped, pe care l-a salvat de curând. Designerul a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini și o poveste despre noul lui prieten.
“El este Pepsi ❤️noul membru al familiei Pelger! Astăzi l-am cunoscut și m-am îndrăgostit de el în prima secundă!!! ❤️ Pepsi a trecut la numai cele 3 luni ale sale prin iad! Detaliile sunt crunte și revoltătoare, pozele vorbesc de la sine!!!

stephen pelger si pepsi
stephen pelger si pepsi

Pe Pepsi l-am găsit văzând un post făcut de @noemimeilman despre asociația @kolakariola care se ocupă de plasarea a sute de animale abandonate și @cityvet la doamna doctor Aurora și Betty unde Pepsi este tratat momentan și este aproape sănătos, dar încă un pic speriat! Începând de săptămâna viitoare va veni acasă, la mine și la Pistike!!! Te iubim deja acuma până cer și înapoi !!! Noi suntem the 3 P (PELGER PISTIKE PEPSI) Dacă dorești să adopți un animal abandonat scrie direct asociației și te ajută să găsești un suflet care are atâta nevoie de noi) și încă o dată ANIMALELE NU TRANSMIT COVID”, a scris Stephen Pelger pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Trupa KISS își încheie cariera cu un turneu mondial

Andreea Damian

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Andreea Damian

De ce este rău să-ți faci patul imediat după ce te trezești

Andreea Damian

Poate moda antimicrobiană să vă protejeze de coronavirus?

Tabu Tabu

Tendințele modei 2021: opt modalități de a transforma cămașa clasică într-o piesă vestimentară senzațională

Andreea Damian

Ar trebui să aplic protecție solară sub mască?

Andreea Damian

Scrie un comentariu