Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Povestea emoționantă a câinelui adoptat de designerul Stephan Pelger

Vedetele sunt și ei oameni și iubesc animalele, care sunt, pentru unii, cei mai buni prieteni. Este și cazul lui Stephen Stephen Pelger care are un nou prieten patruped, pe care l-a salvat de curând. Designerul a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini și o poveste despre noul lui prieten.
“El este Pepsi ❤️noul membru al familiei Pelger! Astăzi l-am cunoscut și m-am îndrăgostit de el în prima secundă!!! ❤️ Pepsi a trecut la numai cele 3 luni ale sale prin iad! Detaliile sunt crunte și revoltătoare, pozele vorbesc de la sine!!!

stephen pelger si pepsi
stephen pelger si pepsi

Pe Pepsi l-am găsit văzând un post făcut de @noemimeilman despre asociația @kolakariola care se ocupă de plasarea a sute de animale abandonate și @cityvet la doamna doctor Aurora și Betty unde Pepsi este tratat momentan și este aproape sănătos, dar încă un pic speriat! Începând de săptămâna viitoare va veni acasă, la mine și la Pistike!!! Te iubim deja acuma până cer și înapoi !!! Noi suntem the 3 P (PELGER PISTIKE PEPSI) Dacă dorești să adopți un animal abandonat scrie direct asociației și te ajută să găsești un suflet care are atâta nevoie de noi) și încă o dată ANIMALELE NU TRANSMIT COVID”, a scris Stephen Pelger pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Ai peste 1000 de prieteni pe Facebook? Atunci trebuie sa stii ASTA!

Lui Hugh Grant i s-a furat scenariul din mașină

realitatea

Imaginea zilei vine de la Loredana. Vedeta, cu sânii goi, pe Instagram (FOTO)

Andreea Damian

Cele șase cele mai rapide variante de a te pregăti pentru petrecerea de Crăciun

realitatea

Game of Thrones: reacţia de milioane a HBO în cazul paharului de cafea

Andreea Damian

Studiu: când sunt femeile cu adevărat fericite

Andreea Damian

Scrie un comentariu