Home > Agenda > stiri > Povestea fetitei care a uimit lumea medicala, nascand la 5 ani!

Povestea fetitei care a uimit lumea medicala, nascand la 5 ani!

Lina Medina este cea mai tanara mama din istorie, la varsta de numai 5 ani. Povestea ei este emotionanta si a fost ani de zile subiect de dezbatere in randul medicilor.

Lina Medina s-a nascut in 1933 in Ticrapo, un sat sarac din Muntii Anzi, in Peru si a fost dusa de parinti la spital, pentru ca abdomentul ei se dezvolta anormal de mult.
Medicii au fost socati insa cand au consultat-o si au vazut ca era insarcinata in 7 luni.
Dupa o luna si jumatate, in mai 1939, s-a nascut fiul ei, prin operatie de cezariana, scrie editia din India a publicatiei The Telegraph.
Lina este un caz medical cu adevarat desoebit. Prima ei menstruatie a avut loc la numai 8 luni, iar la 4 ani avea deja sani si organe genitale dezvoltate.
Aceasta pubertate precoce a permis dezvoltarea normala a sarcinii si nasterea unui copil sanatos.
Gerardo a cantarit la nastere 2,7 kg. Baiatul a crescut crezand ca Lina este sora lui si a aflat adevarul cand avea 10 ani.
Lina a refuzat sa spuna ceva despre tatal copilului si despre cum a ramas insarcinata, iar medicii cred ca de fapt nici nu-si mai aminteste ce s-a intamplat.
Fetita a primit educatie si a fost angajata ca secretara de catre medicul Lozada, unul dintre cei care au asistat-o la nastere. El a platit chiar si scolarizarea baiatului.
Lina s-a casatorit si in anul 1972 a nascut al doilea copil, tot un baietel.


1 Response

  1. nick

    daca o fi adevarat ma intreb cine e pedofilul? si cred ca asa trebuia sa afle si justitia lor pt ca a fost pedofilie ce s-a intamplat….

Comenteaza acest articol

Povestea fetitei care a uimit lumea medicala, nascand la 5 ani!

by   1 min
1