Home > Agenda > Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane

Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane

Din trailer-ul care anunță revenirea dramei distopice multi-premiate, asistăm la nașterea rezistenței – și aflăm ce s-a întâmplat cu bebelușul lui Offred.

Binecuvântat fie fructul căci trailerul pentru sezonul trei al dramei premiate Povestea Slujitoarei a apărut – și răspunde la multe dintre întrebările pe care fanii le-au tot pus după finalul sezonului doi. Sub sloganul Martor la nașterea unei revoluții, o vedem pe Offred (Elisabeth Moss) întorcându-se în Gilead pentru a ajuta la mișcarea de rezistență, încercând să o salveze pe fiica ei Hannah de la a crește și a avea o viață nefericită în statul autoritar și sadic.

Fiica ei mai mică, Nicole, pare să ajungă în siguranță în Canada. Trailerul arată cum Offred caută aliați puternici pentru a se lupta cu patriarhatul conservator din Gilead. Printre viitorii aliați se află Nick (Max Minghella) și Serena (Yvonne Strahovski).

Al doilea sezon al adaptării romanului distopic al scriitoarei Margaret Atwood a fost criticat pentru că ar fi fost prea violent vizual și pentru deznodământul său neconcludent. Cea de-a treia parte pare să reducă nivelurile de violență și să se concentreze în schimb asupra călătoriei emoționale a luptătorilor și rebelilor din mișcarea de rezistență împotriva statului. Vor reuși ei să învingă sau vor ajunge să fie omorâți pentru erezie?

Povestea slujitoarei – Handmaid’s Tale se întoarce din iunie pe micile ecrane.

Articole asemanatoare
The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată
Margaret Atwood scrie continuarea Handmaid’s Tale inspirată de America modernă
Margaret Atwood le spune fanilor serialului The Handmaid’s Tale să se relaxeze puțin

Comenteaza acest articol

Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane

by realitatea   1 min
0