Tabu
Image default
PEOPLESlider

Povestea tabloului cu 15.000 de cristale Swarovski, primit de Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a primit un cadou inedit de la o fană. Este vorba despre un portret al vedetei realizat din cristale swarovski! Bruneta a spus pe pagina sa de Instagram povestea tabloului.

„Povestea tabloului cu 15.000 de Cristale Swarovski lucrate manual. Zilele trecute mi-a scris pe Instagram o fată foarte frumoasă din Moldova (știți cât iubesc oamenii din Moldova), ușor timidă, care mi-a spus că are un cadou pentru mine la care lucrează încă din februarie, 8-10 ore/zi.  Mi-a captat atenția din prima clipă și m-a făcut să mă simt măgulită că există cineva în lumea asta care și-a rezervat atât de mult timp din viață doar pentru mine. M-a rugat să accept acest tablou, care a fost decorat chiar de ea și pentru care a depus atât de mult efort. Azi, a ajuns în București, livrat chiar de artistă și am fost impresionată de implicarea, talentul și dedicarea ei. Tabloul e superb și cu siguranță voi găsi un loc potrivit pentru el în casă“, a scris vedeta.

Ea i-a mulțumit fanei. „Energia ta bună a ajuns în casa mea. Și chiar dacă viața nu-mi va aduce mereu strălucirea din tablou, în casa mea voi străluci mereu, datorită ție”, a încheiat Adelina Pestrițu. 

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, dezvăluiri explozive în interviul pentru Oprah. Ducesa a avut gânduri sinucigașe: „Nu mai voiam să fiu în viață”

Andreea Damian

Cum afectează căldura libidoul și sexualitatea

Andreea Damian

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Andreea Damian

Ziua Brâncuși, marcată cu proiecții: statul n-a avut bani de asigurare pentru „Cumințenia Pământului”

Andreea Damian

Sebastian Stan devine Tommy Lee! Primele imagini din serialul despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Andreea Damian

Deltacron | O nouă variantă de coronavirus a fost descoperită în Cipru

Andreea Damian

Scrie un comentariu