Home > Lifestyle > Povestea tinerei care de 18 ani e captivă într-un corp de păpușă de porțelan

Povestea tinerei care de 18 ani e captivă într-un corp de păpușă de porțelan

păpușă de porțelan

Shirley Alvarez pare o tânără obișnuită din Queens, New York. Dar are o poveste de viață incredibilă. A avut o copilărie fericită, până a primit diagnosticul de sclerodermie sistemică, o boală autoimună care i-a schimbat viața radical.

Țesuturile sale moi au început să se întărească și aspectul ei fizic a fost puternic afectat. Boala a progresat destul de repede și în doar câteva săptămâni Shirley Alvarez arăta complet diferit. Tânăra și-a pierdut, de asemenea, abilitatea de a merge și a fost forțată să folosească un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Pielea sa a devenit atât de tare la atingere, încât Shirley a început să capete un aspect de păpușă de porțelan. Acela a fost momentul de cotitură prin care a trecut femeia. Copleșită de durere și lacrimi, Shirley Alvarez a înțeles că depresia nu este soluția pentru problemele ei și a decis să e timpul să trăiască precum o… păpușă.

Captivă într-un corp care nu o ascultă, Shirley își exprimă durerea cum altfel decât profitând de aspectul ei fizic. Americanca a devenit model pentru fotografi, în special cu ocazia Halloween-ului, o sărbătoare națională specifică Statelor Unite, pentru care o îndrăgește foarte mult. A găsit un sprijin în prietena sa cea mai bună, care o ajută cu machiajul și vestimentația.


Comenteaza acest articol

Povestea tinerei care de 18 ani e captivă într-un corp de păpușă de porțelan

by Andreea Damian   1 min
0