Tabu
LIFE & LOVE

Povestea unei materialiste

Madeline Amber este o tânără din Marea Britanie. Manchester mai exact. Hobby-ul ei este acela de a se cupla cu bărbați cu bani. Cât mai mulți bani. De altfel, mărimea contului este singurul lucru care o interesează la un bărbat. Nici măcar sexul sau simțul umorului nu contează la fel de mult. Așteptările ei de la viață? Lux și un trai întreținut de un bărbat care știe cum să facă bani.

Madeline povestește destul de nonșalantă cum a ajuns să se "iubească" doar cu milionari. Când erai ea mai tinerică, acum are 22 de ani, se întâlnea și cu băieți "normali" care o scoteau în oraș la pizza și care îi propuneau să plătească amândoi nota de plată. Ea a simțit încă de la început că nu ăsta este rostul ei în viață: "Eu sunt o prințesă și aștept să fiu tratată ca atare. Simțul umorului nu-ți plătește facturile. Eu petrec multe ore străduindu-mă să arăt bine, iar cineva trebuie să plătească pentru asta".

Combinațiile nefericite cu indivizi semifaliți au luat sfârșit atunci când, la finalul unei cine, partenerul ei a scos telefonul mobil ca să calculeze cât are fiecare de plată. Atunci Madeline și-a spus: "Ajunge!(enough la ei în Anglia). Eu vreau să fiu dusă la restaurante scumpe și să fiu respectată pentru că merit asta!"

Åži așa a început periplul ei prin lumea milionarilor. Primul milionar l-a găsit de una singură într-un bar pe când avea doar 19 anișori. Åži-au zâmbit, iar el a fermecat-o cu o sticlă de șampanie pe care au băut-o romantic împreună. A doua zi a sunat-o și a luat-o de acasă cu Mercedesul lui personal. Au urmat opt luni de fericire în apartamentul lui dintr-o zonă exclusivistă din Manchester, aceeași zonă unde locuiau și fotbaliștii de la Manchester United. Madeline are doar amintiri reușite din acea perioadă: "Îmi amintesc cum stăteam la el în living, răsfoind o revistă și spunând cât de mult îmi place o geantă de 1000 de lire(n.r. aproxumativ 50 de milioane RON)" de la Chloe. A doua zi mi-a luat-o… E o plăcere a lor, a milionarilor, să-și facă femeile fericite". Cei doi s-au despărțit după opt luni.

După asta, Madeline s-a văzut nevoită să își caute alt milionar și a reușit. Este adevărat nu a izbândit de una singură. În ajutor i-a sărit site-ul www.golddiggers.uk.com, locul unde domnișoarele înzestrate de la natură pot întâlni prințul bogat. Da, există și așa ceva, deci un iubit sau viitor soț cu bani nu mai este foarte greu de găsit. Spor la completat formularul fetelor, dacă arătați bine.

Momentan, Maddy(deja mă simt mai apropiat de ea) este la ce de-al treisprezecelea iubit milionar, Jordan Ali pe care l-a cunoscut pe același minunat site de matrimoniale. Åži cum pentru englezi treisprezece este un număr cu noroc, ea crede că el este alesul final al inimii ei mai ales că are afceri în industria filmului: "Mă duce la premiere și în vacanțe senzaționale". Din fericire pentru ea și milionarul este de aceeași părere: "Suntem făcuți unul pentru celălalt. Îmi place să o răsfăț la maxim, iar ea merită asta".

ARTICOLE SIMILARE

Cunoaste-ti prezervativul!

realitatea

Sex ciudat în filmele de Oscar

realitatea

13 detalii despre orgasmul femeilor

realitatea

SMILEY tentat de un threesome cu doua mulatre!

SEX vs. RUTINA / O intamplare in lift / Castiga 3 PREMII!/INCHEIAT

Jucăriile sexuale sunt modificate pentru a ajuta victimele agresiunilor sexuale

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu